Ga naar hoofdinhoud

Hoe kwetsbaar is uw infrastructuur?

Met onze hulp krijgt u inzicht

Servers met kwetsbaarheden zijn cadeautjes voor hackers. Door misbruik te maken van kwetsbaarheden nemen hackers uw netwerk over en bent u vatbaar voor datalekken en ransomware-aanvallen. Dit kan weer leiden tot downtime, losgeld, kosten aan een incident response team, imagoschade en meer.

Maar weet u in deze digitale wereld vol technologische innovaties eigenlijk wel waar deze verborgen kwetsbaarheden zich bevinden? Wij helpen zwakke punten in kaart te brengen zodat u kunt zorgen dat potentiële hackers geen kwetsbaarheden kunnen vinden.

Zwakke plekken ontstaan door verkeerde configuraties, makkelijk te raden wachtwoorden of ongepatchte software. Hackers zoeken continu naar manieren om in te breken, waarbij zij nieuwe kwetsbaarheden ontdekken. Een vicieuze cirkel, die niet meer bij te benen is.
Door continu te controleren op kwetsbaarheden en tijdig actie te ondernemen waar nodig. Dit is echter geen eenvoudige taak om handmatig te doen. Daarom bieden wij een geautomatiseerde dienst.
Geautomatiseerd controleren we alle software op bekende kwetsbaarheden/configuratiefouten. Hierbij maken we een risicoscore op basis van de kwetsbaarheid en hoe kritiek deze is voor uw organisatie. Daar volgt een panklaar actieplan uit voor het wegnemen van de risico’s.

Proof of Concept?

Wilt u of uw IT team eens kennis maken met onze oplossingen dan kunnen we u in een Proof of Concept van 35 dagen meenemen in Vulnerability Management. In deze periode dragen we zorg voor inzicht in kwetsbaarheden op circa 5 systemen. Wil u liever eerst meer informatie over Vulnerability Management? Klik dan hier.

Wilt u meer weten?

Ik ben Nick van den Heerik, accountmanager bij Databalance. Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van kwetsbaarheden. Laat hieronder uw gegevens achter en ik neem contact met u op. Wilt u mij liever direct spreken? Bel mij op 073 844 21 00 of stuur een email naar nick.vandenheerik@databalance.eu.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Back To Top