Ga naar hoofdinhoud

Gezamenlijk streven naar een 9+

Highlights van de samenwerking:

Voor veel mensen en families is een huisdier onlosmakelijk verbonden aan het gezin. Voor je huisdier wil je alleen het allerbeste, dus kies je voor de beste voeding, verzorging en accessoires. Beeztees voorziet in deze behoefte met een breed assortiment aan speciale, unieke en eigen producten. Passend bij de emotie, fun en geluksmomenten met je huisdier. Vrijwel alle dierenspeciaalzaken en tuincentra in Nederland en België verkopen producten van Beeztees, waarmee ze de meest succesvolle huisdierenaccessoires leverancier van Nederland zijn geworden.

Klantperspectief – Guusje & Job van Riel

Toegevoegde waarde bieden

“Bij een geluksmoment met je huisdier hoort een product van Beeztees. Dat speciale, die toegevoegde waarde, dat is wat we willen bieden aan consumenten. Met mooie, eigen producten van kwaliteit, die horen bij dat moment. We hebben veel contact met consumenten om alle behoeften te ontdekken en hier mooie producten voor te blijven ontwikkelen. Dicht op de klant, met eigen producten die toegevoegde waarde bieden.”

IT is faciliterend aan de business

“Ook met IT kun je waarde toevoegen. Wij hebben zodoende al in een vroeg stadium voor SAP gekozen om de achterkant goed te regelen. Hierdoor was het bijvoorbeeld vrij eenvoudig om onze verkooppunten dropshipment te bieden en in te spelen op de vraag naar omnichannel bij onze verkooppunten. Maar ook na een recente overname in Duitsland, hebben we snel en eenvoudig alles kunnen integreren in onze systemen. Dat is wat mij betreft de kern: een IT-omgeving die faciliteert én met je meegroeit.”

De kracht van de samenwerking met Databalance

“De samenwerking met Databalance is erg prettig, omdat ze volledige context hebben, persoonlijk betrokken zijn en tot in detail ons bedrijf kennen. We hebben korte lijnen en kunnen snel schakelen. Wij hebben bewust gekozen voor partnerships met specialisten. We doen zelf geen beheer en kunnen vertrouwen op de kennis en ervaring van Databalance. Het prettigste vind ik de stabiliteit en continuïteit. Alles draait, alles is onder controle. Dat is de kracht van de lange termijn samenwerking die we met elkaar opbouwen.”

Business context is key

Het begrijpen van de business context is essentieel om tot duurzame samenwerkingen te komen, zoals de samenwerking met Beeztees. Deze business context bespreken we op alle niveaus. Wij willen op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau weten wat er speelt en weten wat de randvoorwaarden zijn voor Beeztees om succesvol te zijn én te blijven.

Met al onze klanten hebben we een uitgekiende governance om context te hebben en in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. Zoals Job en Guusje van Riel terecht zeggen: “IT is faciliterend aan de business”. En niet andersom. Eerst de business context en daarna bedenken, bouwen en beheren we een Managed IT oplossing op maat. Op die manier kunnen we samen het verschil maken en een duurzame samenwerking opbouwen, waarin we samen groeien en samen succesvol kunnen zijn.

Een private cloud op maat

Vanuit de business context van Beeztees, is er een private cloud op maat ontworpen, rekening houdend met alle partijen die samenkomen in de achterkant, zodat het daadwerkelijk goed is geregeld. Beeztees is organisch en inorganisch gegroeid van 70 naar 200 medewerkers. Door middel van cloud werkplekken is deze groei eenvoudig op te schalen en verder uit te breiden.

Met ruim 9.000 artikelen, die overal vandaan komen en op de juiste plekken terecht moeten komen, is de keuze voor een ondersteunend ERP pakket cruciaal. Beeztees heeft al in een vroeg stadium (2010) voor SAP gekozen om alle primaire bedrijfsprocessen op maat in te regelen. De logistieke keten is in een competitieve markt een hygiënefactor. Hierdoor hebben ze continu focus op hun eigen producten en hun toegevoegde waarde. Voor de performance, beschikbaarheid én security van SAP vertrouwen ze op de private cloud van Databalance.

“Wij zijn erg tevreden over de beschikbaarheid en performance van de systemen. Daarnaast is het een fijne gedachte, dat we in het slechtste geval nog kunnen terugvallen op een disaster recovery.” – Job van Riel CEO Beeztees

Vooruitziende blik

In een vroeg stadium koos Beeztees al voor het volledig uitbesteden van de IT, uitgaande dat IT alleen maar complexer zou worden. Dit is een vooruitziende blik geweest, zeker als je bedenkt dat Beeztees dit uitbestedingsproces al tussen 2006 en 2010 heeft gerealiseerd. Ruim 11 jaar geleden. Sinds die tijd is er een hoop veranderd en er gaat nog een hoop veranderen. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen dat Beeztees ons heeft gegeven en zijn trots op de bijdrage die we hebben kunnen leveren met onze kennis en ervaring.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top