Ga naar hoofdinhoud

Virtual Solutions

In de meeste gevallen wordt IT gebruikt om de business te ondersteunen en bestaande processen te optimaliseren. Vaak gebruikmakend van een veelvoud van applicaties met onderlinge afhankelijkheden en externe integraties en koppelingen. Door de digitale transformatie verandert niet alleen de IT-omgeving maar ook organisaties veranderen. Om in deze veranderende wereld met toenemende complexiteit het overzicht te houden, bieden wij virtual solutions. Deze virtual solutions helpen u een volwassen IT-organisatie neer te zetten op basis van een sterke en heldere governance, standaard processen (ITIL gebaseerd) en best practices.

Overzicht houden

De complexiteit van het gehele ecosysteem neemt toe. Door de toenemende complexiteit wordt het ook steeds uitdagender om de gehele keten van technologie, partners, processen en de samenwerkingen te overzien. Daarbij komt ook de toenemende dreiging van buitenaf, zoals ransomware en de mogelijke impact hiervan op de kritische bedrijfsprocessen. Een situatie waarbij we u ook qua organisatie kunnen en willen helpen met onze virtual solutions.

Een volwassen IT-organisatie

In de afgelopen 25 jaar hebben wij bij diverse bedrijven in de keuken mogen kijken. Met de kennis, ervaring en best practices, die we daarmee hebben opgebouwd, kunnen we naast de IT-omgeving ook bedrijven helpen met het inrichten van een volwassen IT-organisatie. De Virtual Information Officer van Databalance helpt u bijvoorbeeld om service- en changemanagement in te richten en alle gespecialiseerde partners goed op elkaar aan laten sluiten. Dit doen we op basis van een duidelijke werkwijze en fasering met vooraf gedefinieerde deliverables.

Met een duidelijk security, privacy en compliance beleid

De digitale transitie biedt ontzettend veel kansen maar brengt ook risico’s met zich mee. De mogelijke impact van een misconfiguratie, kwetsbaarheid, datalek of ransomware aanval is groot. De continuïteit en veiligheid van bedrijfskritische systemen is een belangrijke randvoorwaarde voor alle bedrijven die IT inzetten voor hun bedrijfsprocessen. Ongeacht de grootte van het bedrijf. De Virtual Security Officer van Databalance helpt u een volwassen security, privacy en compliance beleid op te stellen, waarin risico’s en bedreigingen in kaart worden gebracht en worden gemitigeerd.

Onze Cloud Services:

Private Cloud Op Maat
Cloud Solutions
Private Cloud

De managed private cloud van Databalance zorgt voor een schaalbare, flexibele en veilige IT-omgeving voor uw onderneming. Om de concurrentie voor te blijven moet u durven en kunnen veranderen.

Co Located
Cloud Solutions
Co Located

Iedere organisatie volgt zijn eigen weg naar de cloud. Het is niet één druk op de knop; er zijn vaak meerdere scenario’s, applicaties en systemen. Daarom is het goed om te kijken welke stappen naar de cloud genomen kunnen worden.

Public Cloud
Cloud Solutions
Public Cloud

De public cloud biedt veel mogelijkheden en voordelen maar is net als een private cloud geen doel of oplossing op zich. Een gedeelde omgeving als de public cloud, kan een hele mooie oplossing zijn.

Power Cloud
Cloud Solutions
Power Cloud

Databalance is IBM Preferred Powercloud-leverancier en heeft één van de grootste Powerclouds van Europa. Dit betekent dat wij IBM Power-systemen beschikbaar hebben als managed cloud solution.

VCD
Cloud Solutions
VCD

Iedere organisatie heeft zijn eigen behoefte, ambities, uitdagingen en kennisniveau. Er is dus niet één cloudoplossing of service die alles afdekt. Bovendien veranderen behoefte in loop van tijd.

Onze Business critical applications:

Managed Exact
Business Critical Applications
Managed Exact

Steeds meer bedrijven maken gebruik van ERP systemen en oplossingen voor hun bedrijfskritische processen. Exact is een van de meeste gebruikte oplossingen hierbij.

SAP Business One Oplossingen
Business Critical Applications
SAP Business One

Voor kleine en startende bedrijven vormt SAP Business One de ideale oplossing, om als kleinere organisatie, gebruik te kunnen maken van een volwaardig en professioneel ERP pakket.

SAP HANA
Business Critical Applications
SAP HANA

Vroeg of laat zal ook uw organisatie overstappen van SAP ECC naar SAP S/4 HANA. Het is niet de vraag of maar wanneer. En om die laatste vraag goed te kunnen beantwoorden is het belangrijk om uit te zoomen.

Onze Business Continuity Solutions:

Disaster recovery oplossingen
Business Continuity
Disaster Recovery

Eén ding is zeker, iedere organisatie krijgt te maken met onvoorziene uitdagingen, die vooraf lastig zijn te voorspellen. Hoe u daarop inspeelt en hoe u hiermee omgaat, bepaalt grotendeels hoe succesvol uw organisatie zal zijn.

High Availability
Business Continuity
High Availability

We leven in een 24/7 maatschappij, waarbij iedereen altijd en overal toegang heeft tot uw diensten en High Availability een nieuwe norm is geworden. Klanten verwachten dit niet alleen, in sommige gevallen eisen ze het zelfs.

Onze Managed Security Services:

ICT Compliance
Managed Security Services
ICT Compliance

In de steeds meer verbonden wereld waarin nieuwe technologie en ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, is ICT compliance misschien niet het meest spectaculaire onderdeel van de IT-infrastructuur. Tegelijk is het van fundamenteel belang voor de continuïteit.

Vulnerability Management
Managed Security Services
Vulnerability Management

Kwetsbaarheden zijn aan de orde van de dag. Soms komen ze in het nieuws, maar vaak ook niet. Veel van deze kwetsbaarheden bieden een makkelijke ingang voor hackers om een netwerk overnemen.

Onze Virtual Solutions:

Virtual Officers
Virtual Solutions
Virtual Officers

Met een virtual team kunnen we kennis delen en krachten bundelen om zo gezamenlijk een roadmap te realiseren. Met de virtual officers kunt u unieke expertise aan uw organisatie toevoegen om een volwassen en goed georganiseerde IT-organisatie neer te zetten.

Virtual Team
Virtual Solutions
Virtual Team

Door nieuwe technologie en toepassingen zijn traditionele IT-rollen steeds meer specialisaties en vakgebieden op zichzelf. Met als gevolg dat binnen een IT-afdeling hele specifieke kennis vaak bij één medewerker zit.

Relevante cases
Beeztees
Beeztees

“De samenwerking met Databalance is erg prettig, omdat ze volledige context hebben, persoonlijk betrokken zijn en tot in detail ons bedrijf kennen. We hebben korte lijnen en kunnen snel schakelen.”

PinkRoccade
PinkRoccade

“Voor ons is het heel belangrijk dat we snel kunnen schakelen op ieder niveau. Wij willen problemen graag oplossen, voordat gemeenten überhaupt merken dat er een probleem was.”

Korver Holland
Korver Holland

“Net als bij veel andere organisaties, kwam er bij ons een moment waarop de lokale IT-omgeving niet meer voldeed aan de snelheid en het volume waar onze business om draait.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Ben Velders, ben@databalance.eu.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Ben Velders, ben@databalance.eu.
Back To Top