Ga naar hoofdinhoud

Private Cloud als fundament van groei

De managed private cloud van Databalance zorgt voor een schaalbare, flexibele en veilige IT-omgeving voor uw onderneming. Om de concurrentie voor te blijven moet u durven en kunnen veranderen. In kunnen spelen op nieuwe mogelijkheden en andere technologie, of over kunnen gaan op een ander businessmodel. Dat gaat niet alleen over ondernemerschap en het lef om te veranderen; uw onderneming moet ook kúnnen veranderen, door een schaalbare, flexibele en veilige IT-omgeving die dat mogelijk maakt.

Private cloud vanuit eigen datacenter

Wij beschikken over eigen datacenters, zodat wij ook échte garanties kunnen geven op uw private cloud omgeving. Het gaat verder dan een dedicated server alleen. Het is een managed cloud oplossing die aan de hand van uw business requirements op maat wordt ingericht en moet voldoen aan de hoogste standaarden qua beschikbaarheid, veiligheid en flexibiliteit. IT is altijd faciliterend aan de business en niet andersom. Een privatecloud is geen oplossing op zich.

Private cloud vs public cloud

Het voordeel van een private cloud vs public cloud omgeving, is dat wij alles op basis van uw requirements helemaal op maat voor u inrichten. Wij gaan een stapje verder dan andere private cloud providers. Alle systemen worden volledig beheerd en inclusief beschikbaarheidsgaranties geleverd voor een vast bedrag per maand. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat nodig is om uw private cloud omgeving optimaal te laten presteren. U hoeft niet meer te investeren in hardware, software of onderhoud. Wij dragen zorg voor het continu vernieuwen van hardware en het toepassen van best practices en bewezen technologie. Aanpassingen, upgrades, monitoring, firewalls en back-ups, alles wordt door ons verzorgd.

Hoogste eisen security, privacy en compliance

De private cloud omgeving van Databalance voldoet aan de hoogste eisen van (informatie)beveiliging en is ISO-gecertificeerd. Wij zien beveiliging breder dan een ISO-certificering en is meer dan een momentopname. Beveiliging zit ook in de zogenaamde soft controls en is geen check in the box. Het is een cultuur, team effort en een proces van continu optimaliseren. Focus, prioriteit, leren van incidenten en veel tijd investeren in de juiste cultuur, zijn vaste onderdelen van onze bedrijfsfilosofie.

Samenwerken in private cloud

Een managed private cloud omgeving is naast een oplossing ook een samenwerking, waarin we kennis delen, ervaringen uitwisselen en gezamenlijk de lat hoger leggen. Voor onszelf, naar elkaar en voor alle partijen die bijdragen aan het succes van uw onderneming.

Relevante cases
JC-Electronics
JC-Electronics

“Aangezien wij zelf de hoogste kwaliteit willen leveren, verwachten we dat ook van onze partners. Databalance is een partij die van nature samenwerkt en werd aangedragen door onze Exact specialist AB.”

PinkRoccade
PinkRoccade

“Voor ons is het heel belangrijk dat we snel kunnen schakelen op ieder niveau. Wij willen problemen graag oplossen, voordat gemeenten überhaupt merken dat er een probleem was.”

Scandia Gear
Scandia Gear

“Doordat de (IT) ontwikkelingen steeds sneller gaan, zochten wij een strategische kennispartner, die ons team kon aanvullen om de eerste stappen te zetten in de digitale transitie richting de cloud.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Ben Velders, ben@databalance.eu.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Ben Velders, ben@databalance.eu.
Back To Top