Ga naar hoofdinhoud

Managed Cloud Services op maat

De keuze voor een managed cloud service is geen doel op zich. Wij willen eerst begrijpen wat voor u nodig is om succesvol te kunnen zijn en te blijven. Pas daarna ontwerpen en bouwen wij een managed cloud solution op maat op basis van standaard bouwblokken, bewezen technologie, best practices en de hoogste eisen aan security, privacy & compliance.

Managed Cloud Services op maat

Wij willen begrijpen wat u doet en de volledige context van uw business doorgronden. Wat maakt u succesvol en wat zijn hiervoor de randvoorwaarden? Welke balans tussen behouden en vernieuwen werkt voor u? Deze business requirements, waaronder de eisen op het gebied van security, privacy en compliance, vormen altijd het vertrekpunt van de managed cloud services van Databalance. Zo kunnen wij een IT-omgeving op maat maken en weet u zeker dat uw IT aansluit op uw organisatie.

De juiste cloud bouwblokken

Vanuit de business context en business requirements ontwerpen wij een managed cloud platform op maat. Wij passen u niet in een oplossing, maar hanteren de juiste cloud bouwblokken om u op maat te kunnen bedienen. Hierdoor bent u verzekerd van een IT-solution die faciliterend is aan de business en de juiste balans biedt tussen continuïteit, innovatie en transitie.

Cloudonafhankelijke en hybride oplossingen

Een belangrijk uitgangspunt van onze cloud services en werkwijze, is dat we cloud agnostisch denken en werken. We zijn niet gebonden aan één oplossing of leverancier maar werken cloudonafhankelijk en kijken naar uw ambities, doelen en veiligheidseisen maar ook naar waar u vandaan komt en welke transitie u het beste past. In sommige gevallen is een hybride cloud met een deel on premises veel verstandiger. Of een mix van private cloud en public cloud. Alle cloud computing solutions hebben hun eigen kenmerken en voordelen en er is niet één scenario of draaiboek voor de digitale transitie van organisaties.

Continu optimaliseren

Wij geloven in de kracht van kennisdelen en samenwerken. De digitale transitie is namelijk een continu proces en niet op één moment af. Onze specialisten vormen samen met uw specialisten een virtueel team en we hebben korte lijnen op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau. Op die manier kunnen we inspelen op de snel veranderende wereld, kunnen we uw IT- en computing solution continu optimaliseren en werken we samen aan de kansen van vandaag én morgen.

 

Onze Cloud Services:

Private Cloud Op Maat
Cloud Solutions
Private Cloud

De managed private cloud van Databalance zorgt voor een schaalbare, flexibele en veilige IT-omgeving voor uw onderneming. Om de concurrentie voor te blijven moet u durven en kunnen veranderen.

Co Located
Cloud Solutions
Co Located

Iedere organisatie volgt zijn eigen weg naar de cloud. Het is niet één druk op de knop; er zijn vaak meerdere scenario’s, applicaties en systemen. Daarom is het goed om te kijken welke stappen naar de cloud genomen kunnen worden.

Public Cloud
Cloud Solutions
Public Cloud

De public cloud biedt veel mogelijkheden en voordelen maar is net als een private cloud geen doel of oplossing op zich. Een gedeelde omgeving als de public cloud, kan een hele mooie oplossing zijn.

Power Cloud
Cloud Solutions
Power Cloud

Databalance is IBM Preferred Powercloud-leverancier en heeft één van de grootste Powerclouds van Europa. Dit betekent dat wij IBM Power-systemen beschikbaar hebben als managed cloud solution.

VCD
Cloud Solutions
VCD

Iedere organisatie heeft zijn eigen behoefte, ambities, uitdagingen en kennisniveau. Er is dus niet één cloudoplossing of service die alles afdekt. Bovendien veranderen behoefte in loop van tijd.

Onze Business critical applications:

Managed Exact
Business Critical Applications
Managed Exact

Steeds meer bedrijven maken gebruik van ERP systemen en oplossingen voor hun bedrijfskritische processen. Exact is een van de meeste gebruikte oplossingen hierbij.

SAP Business One Oplossingen
Business Critical Applications
SAP Business One

Voor kleine en startende bedrijven vormt SAP Business One de ideale oplossing, om als kleinere organisatie, gebruik te kunnen maken van een volwaardig en professioneel ERP pakket.

SAP HANA
Business Critical Applications
SAP HANA

Vroeg of laat zal ook uw organisatie overstappen van SAP ECC naar SAP S/4 HANA. Het is niet de vraag of maar wanneer. En om die laatste vraag goed te kunnen beantwoorden is het belangrijk om uit te zoomen.

Onze Business Continuity Solutions:

Disaster recovery oplossingen
Business Continuity
Disaster Recovery

Eén ding is zeker, iedere organisatie krijgt te maken met onvoorziene uitdagingen, die vooraf lastig zijn te voorspellen. Hoe u daarop inspeelt en hoe u hiermee omgaat, bepaalt grotendeels hoe succesvol uw organisatie zal zijn.

High Availability
Business Continuity
High Availability

We leven in een 24/7 maatschappij, waarbij iedereen altijd en overal toegang heeft tot uw diensten en High Availability een nieuwe norm is geworden. Klanten verwachten dit niet alleen, in sommige gevallen eisen ze het zelfs.

Onze Managed Security Services:

ICT Compliance
Managed Security Services
ICT Compliance

In de steeds meer verbonden wereld waarin nieuwe technologie en ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, is ICT compliance misschien niet het meest spectaculaire onderdeel van de IT-infrastructuur. Tegelijk is het van fundamenteel belang voor de continuïteit.

Vulnerability Management
Managed Security Services
Vulnerability Management

Kwetsbaarheden zijn aan de orde van de dag. Soms komen ze in het nieuws, maar vaak ook niet. Veel van deze kwetsbaarheden bieden een makkelijke ingang voor hackers om een netwerk overnemen.

Onze Virtual Solutions:

Virtual Officers
Virtual Solutions
Virtual Officers

Met een virtual team kunnen we kennis delen en krachten bundelen om zo gezamenlijk een roadmap te realiseren. Met de virtual officers kunt u unieke expertise aan uw organisatie toevoegen om een volwassen en goed georganiseerde IT-organisatie neer te zetten.

Virtual Team
Virtual Solutions
Virtual Team

Door nieuwe technologie en toepassingen zijn traditionele IT-rollen steeds meer specialisaties en vakgebieden op zichzelf. Met als gevolg dat binnen een IT-afdeling hele specifieke kennis vaak bij één medewerker zit.

Relevante cases
Beeztees
Beeztees

“De samenwerking met Databalance is erg prettig, omdat ze volledige context hebben, persoonlijk betrokken zijn en tot in detail ons bedrijf kennen. We hebben korte lijnen en kunnen snel schakelen.”

Korver Holland
Korver Holland

“Net als bij veel andere organisaties, kwam er bij ons een moment waarop de lokale IT-omgeving niet meer voldeed aan de snelheid en het volume waar onze business om draait.”

Agrifirm
Agrifirm

“Databalance denkt met ons mee en rijkt nieuwe dingen aan. Zowel strategisch, tactisch als operationeel. Dat is gewoon heel waardevol en we zien ook dat de waardering voor IT enorm is gestegen.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Ben Velders, ben@databalance.eu.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Ben Velders, ben@databalance.eu.
Back To Top