Ga naar hoofdinhoud

Business Continuity

De snel veranderende wereld en nieuwe technologieën zorgen voor vergaande automatisering, andere businessmodellen en nieuwe mogelijkheden. Bedrijven benutten deze kansen maar zijn hierdoor in hun bedrijfsvoering en in hun continuïteit afhankelijk geworden van de beschikbaarheid en de betrouwbaarheid van hun IT-omgeving. Om de business continuity te kunnen borgen, is er dus expertise nodig. Expertise om zowel de beschikbaarheid te garanderen, als nieuwe mogelijkheden te benutten. Deze expertise kunt u zelf opbouwen maar we kunnen ook samenwerken en onze kennis delen.

Beschikbaarheid als randvoorwaarde

In alles wat we doen, hanteren we een 9+ norm. Dit is een belangrijke cultuurwaarde bij Databalance. Geen binnenbochtjes of aannames. Dit betekent dat wij onze IT-solutions en services vanaf de grond af aan opbouwen met hoge beschikbaarheid, veiligheid en performance als ontwerpcriteria. Bij iedere stap denken we na over de beschikbaarheid, betrouwbaarheid én veiligheid. Op deze manier kunnen wij de business continuity van uw bedrijfskritische applicaties daadwerkelijk garanderen.

Kennisdelen en samenwerken

Wij geloven in de kracht van kennisdelen en samenwerken. Met als vertrekpunt dat niemand de wijsheid in pacht heeft. Door te sparren, ervaringen uit te wisselen en elkaar uit te dagen, kunnen we gezamenlijk uw business requirements en continuïteitseisen vertalen in een ontwerp dat voldoet aan de beschikbaarheid, betrouwbaarheid én veiligheid die uw klanten ook weer van u verwachten. Wij beschouwen het als voorrecht om bij verschillende bedrijven in de keuken te mogen kijken en deze kennis te kunnen delen in de samenwerking.

Wapenen tegen uitval

Om de continuïteit te kunnen borgen, is het belangrijk om alle scenario’s te testen. Niet alleen het ‘sunny day’ scenario. Alle services als data-replicatie, back-ups, disaster recovery en uitwijkmogelijkheden worden continu getest en aangescherpt. Uitval is simpelweg geen optie. Door ook de ‘rainy day’ scenario’s samen te testen, kunnen we de continuïteit van uw data, applicaties en systemen ook in onvoorziene omstandigheden borgen en kunnen we snel schakelen bij calamiteiten.

En cyberdreigingen…

Alhoewel brand het meest gehoorde voorbeeld blijft van een calamiteit, is cybercrime en ransomware de laatste jaren de grootste bedreiging van de bedrijfscontinuïteit. Bedrijven zijn kwetsbaar omdat securitymaatregelen en specifiek de soft controls nog onderbelicht zijn. Security is meer dan hardware om het netwerk te beschermen. Het is ook een mindset, die vraagt om een andere benadering, een andere cultuur en proactief handelen om kwetsbaarheden en mogelijke risico’s eerder te detecteren en te mitigeren.

Onze Cloud Services:

Private Cloud Op Maat
Cloud Solutions
Private Cloud

De managed private cloud van Databalance zorgt voor een schaalbare, flexibele en veilige IT-omgeving voor uw onderneming. Om de concurrentie voor te blijven moet u durven en kunnen veranderen.

Co Located
Cloud Solutions
Co Located

Iedere organisatie volgt zijn eigen weg naar de cloud. Het is niet één druk op de knop; er zijn vaak meerdere scenario’s, applicaties en systemen. Daarom is het goed om te kijken welke stappen naar de cloud genomen kunnen worden.

Public Cloud
Cloud Solutions
Public Cloud

De public cloud biedt veel mogelijkheden en voordelen maar is net als een private cloud geen doel of oplossing op zich. Een gedeelde omgeving als de public cloud, kan een hele mooie oplossing zijn.

Power Cloud
Cloud Solutions
Power Cloud

Databalance is IBM Preferred Powercloud-leverancier en heeft één van de grootste Powerclouds van Europa. Dit betekent dat wij IBM Power-systemen beschikbaar hebben als managed cloud solution.

VCD
Cloud Solutions
VCD

Iedere organisatie heeft zijn eigen behoefte, ambities, uitdagingen en kennisniveau. Er is dus niet één cloudoplossing of service die alles afdekt. Bovendien veranderen behoefte in loop van tijd.

Onze Business critical applications:

Managed Exact
Business Critical Applications
Managed Exact

Steeds meer bedrijven maken gebruik van ERP systemen en oplossingen voor hun bedrijfskritische processen. Exact is een van de meeste gebruikte oplossingen hierbij.

SAP Business One Oplossingen
Business Critical Applications
SAP Business One

Voor kleine en startende bedrijven vormt SAP Business One de ideale oplossing, om als kleinere organisatie, gebruik te kunnen maken van een volwaardig en professioneel ERP pakket.

SAP HANA
Business Critical Applications
SAP HANA

Vroeg of laat zal ook uw organisatie overstappen van SAP ECC naar SAP S/4 HANA. Het is niet de vraag of maar wanneer. En om die laatste vraag goed te kunnen beantwoorden is het belangrijk om uit te zoomen.

Onze Business Continuity Solutions:

Disaster recovery oplossingen
Business Continuity
Disaster Recovery

Eén ding is zeker, iedere organisatie krijgt te maken met onvoorziene uitdagingen, die vooraf lastig zijn te voorspellen. Hoe u daarop inspeelt en hoe u hiermee omgaat, bepaalt grotendeels hoe succesvol uw organisatie zal zijn.

High Availability
Business Continuity
High Availability

We leven in een 24/7 maatschappij, waarbij iedereen altijd en overal toegang heeft tot uw diensten en High Availability een nieuwe norm is geworden. Klanten verwachten dit niet alleen, in sommige gevallen eisen ze het zelfs.

Onze Managed Security Services:

ICT Compliance
Managed Security Services
ICT Compliance

In de steeds meer verbonden wereld waarin nieuwe technologie en ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, is ICT compliance misschien niet het meest spectaculaire onderdeel van de IT-infrastructuur. Tegelijk is het van fundamenteel belang voor de continuïteit.

Vulnerability Management
Managed Security Services
Vulnerability Management

Kwetsbaarheden zijn aan de orde van de dag. Soms komen ze in het nieuws, maar vaak ook niet. Veel van deze kwetsbaarheden bieden een makkelijke ingang voor hackers om een netwerk overnemen.

Onze Virtual Solutions:

Virtual Officers
Virtual Solutions
Virtual Officers

Met een virtual team kunnen we kennis delen en krachten bundelen om zo gezamenlijk een roadmap te realiseren. Met de virtual officers kunt u unieke expertise aan uw organisatie toevoegen om een volwassen en goed georganiseerde IT-organisatie neer te zetten.

Virtual Team
Virtual Solutions
Virtual Team

Door nieuwe technologie en toepassingen zijn traditionele IT-rollen steeds meer specialisaties en vakgebieden op zichzelf. Met als gevolg dat binnen een IT-afdeling hele specifieke kennis vaak bij één medewerker zit.

Relevante cases
Oriental Holding
Oriental Holding

“Met de Virtual Information en Security Officer hebben we in korte tijd veel rust en overzicht gekregen, van waaruit we nu professioneler vooruit kunnen werken en kunnen focussen op waar wij goed in zijn.”

Agrifirm
Agrifirm

“Databalance denkt met ons mee en rijkt nieuwe dingen aan. Zowel strategisch, tactisch als operationeel. Dat is gewoon heel waardevol en we zien ook dat de waardering voor IT enorm is gestegen.”

PinkRoccade
PinkRoccade

“Voor ons is het heel belangrijk dat we snel kunnen schakelen op ieder niveau. Wij willen problemen graag oplossen, voordat gemeenten überhaupt merken dat er een probleem was.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Ben Velders, ben@databalance.eu.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Ben Velders, ben@databalance.eu.
Back To Top