Ga naar hoofdinhoud

Wie wij zijn?

Databalance is in 1996 ontstaan vanuit inhoud en kwaliteit. Doordat we veel kennis hadden van (IBM) systemen en integraties. Deze basis hebben we in de loop der jaren verder uitgebouwd tot de managed IT Solutions partner die we vandaag de dag zijn.

Met klanten en partners door heel Europa. We streven naar maximale kwaliteit en een constant hoog niveau door iedere dag met elkaar te sparren, samen te werken en de lat voor onszelf en elkaar hoger te leggen. Een cultuur, dynamiek en drive die gericht is op het continu blijven leren, ontwikkelen en groeien.

Laatste nieuws

Mensen maken het verschil

Wij werken graag met mensen en organisaties die expert zijn op hun vakgebied. Specialisten die nieuwsgierig zijn, passie hebben voor hun vak en iedere dag willen blijven leren. Hierdoor kunnen wij ook weer leren en komen we gezamenlijk tot een beter resultaat. Deze dynamiek van sparren, elkaar uitdagen en continu willen blijven verbeteren, zorgt voor de hoge klanttevredenheid en de lange relaties die wij hebben met onze klanten. We zijn open, transparant en werken doorlopend aan de kwaliteit van onze oplossingen.

Vacature
Microsoft engineer

Vanaf welke Windows Server versie ben jij ingestapt? Ben je goed in automatiseren en heb je minimaal 3 jaar werkervaring? En wil je graag impact maken op de mission critical Windows systemen van onze klanten?

Vacature
Linux engineer

Speelt jouw leven zich af op de commandline? Ben jij een ‘pro’ met veel kennis en met minimaal 3 jaar werkervaring? En wil je graag impact maken op de mission critical Linux systemen van onze klanten?

Vacature
Back-up engineer

Weet je alles van back-up en datamanagement? Kun je goed overweg met Commvault? En wil je graag impact maken op de mission critical data van onze klanten?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top