Ga naar hoofdinhoud

Wie wij zijn?

Databalance is in 1996 ontstaan vanuit inhoud en kwaliteit. Doordat we veel kennis hadden van (IBM) systemen en integraties. Deze basis hebben we in de loop der jaren verder uitgebouwd tot de managed IT Solutions partner die we vandaag de dag zijn.

Met klanten en partners door heel Europa. We streven naar maximale kwaliteit en een constant hoog niveau door iedere dag met elkaar te sparren, samen te werken en de lat voor onszelf en elkaar hoger te leggen. Een cultuur, dynamiek en drive die gericht is op het continu blijven leren, ontwikkelen en groeien.

Laatste nieuws

Mensen maken het verschil

Wij werken graag met mensen en organisaties die expert zijn op hun vakgebied. Specialisten die nieuwsgierig zijn, passie hebben voor hun vak en iedere dag willen blijven leren. Hierdoor kunnen wij ook weer leren en komen we gezamenlijk tot een beter resultaat. Deze dynamiek van sparren, elkaar uitdagen en continu willen blijven verbeteren, zorgt voor de hoge klanttevredenheid en de lange relaties die wij hebben met onze klanten. We zijn open, transparant en werken doorlopend aan de kwaliteit van onze oplossingen.

Vacature
Allround marketeer

Ben jij een creatieve, veelzijdige en snelle denker? Weet je de juiste kanalen te vinden om onze klanten, kennis en cultuur over te brengen naar een breder publiek? En heb je ook nog een goede pen?

Vacature
Sr. Virtualisatie engineer

Heb jij ervaring met complexe IT-infrastructuren? En heb je dit ook op papier staan? Oftewel ben jij een senior engineer die zowel aan een ontwerp kan werken maar ook hands-on uitblinkt?

Vacature
Project- & Servicemanager

Kun jij complexe Managed IT oplossingen van A tot Z opleveren? En doe je dit met een heldere planmatige aanpak en in goed overleg met de klant en je team?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top