Ga naar hoofdinhoud

Unieke kennis en expertise van Virtual Officers

Met een virtual team kunnen we kennis delen en krachten bundelen om zo gezamenlijk een roadmap te realiseren. Met de virtual officers kunt u unieke expertise aan uw organisatie toevoegen om een volwassen en goed georganiseerde IT-organisatie neer te zetten of de security, privacy en compliance naar het volgende niveau te tillen.

Virtual Information Officer

De Virtual Information Officer van Databalance helpt u om service- en changemanagement in te richten en alle gespecialiseerde partners goed op elkaar aan te laten sluiten. Dit doen we op basis van een duidelijke werkwijze en fasering met vooraf gedefinieerde deliverables zoals een analyse en assessment van de huidige IT-omgeving vanuit een technisch en organisatorisch perspectief. Naast een analyse en assessments helpt een virtual information officer ook met het inrichten, implementeren en beheren van IT-servicemanagement, IT-governance op alle niveaus en IT-projectmanagement. Allemaal op basis van standaard processen (ITIL gebaseerd) en best practices.

Virtual Security Officer

De Virtual Security Officer van Databalance helpt u een volwassen security, privacy en compliance beleid op te stellen, waarin risico’s en bedreigingen in kaart worden gebracht en worden gemitigeerd. Naast diverse security, privacy en compliance assessments, zal er door de virtual security officer ook een risicoanalyse en advies worden gegeven over verbeteringen. Daarnaast richt ook de virtual security officer een sterke governance in, specifiek voor het risicomanagement en zal er een strategie worden uitgezet voor de korte, midden en lange termijn.

Kennismaken met onze virtual officers?

Wilt u meer weten over de virtual officers, dan maken we graag een afspraak om een keer langs te komen en kennis te maken. Virtual zegt iets over de rol en de kennis die we toevoegen aan uw organisatie. We zitten niet op afstand maar komen graag langs om te sparren over uw organisatie, business doelstellingen, ambities, IT en security!

Relevante cases
Korver Holland
Korver Holland

“Net als bij veel andere organisaties, kwam er bij ons een moment waarop de lokale IT-omgeving niet meer voldeed aan de snelheid en het volume waar onze business om draait.”

Agrifirm
Agrifirm

“Databalance denkt met ons mee en rijkt nieuwe dingen aan. Zowel strategisch, tactisch als operationeel. Dat is gewoon heel waardevol en we zien ook dat de waardering voor IT enorm is gestegen.”

Oriental Holding
Oriental Holding

“Met de Virtual Information en Security Officer hebben we in korte tijd veel rust en overzicht gekregen, van waaruit we nu professioneler vooruit kunnen werken en kunnen focussen op waar wij goed in zijn.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Sebastiaan Bakker, sebastiaan@databalance.eu.
blank
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Sebastiaan Bakker, sebastiaan@databalance.eu.
blank
Back To Top