Ga naar hoofdinhoud

Exact als bedrijfskritische applicatie

Steeds meer bedrijven maken gebruik van ERP systemen en oplossingen voor hun bedrijfskritische processen. Exact is een van de meeste gebruikte oplossingen hierbij. De bedrijfsprocessen staan niet op zich en vormen een integraal onderdeel van de digitale transformatie. Waarbij continuïteit, stabiliteit, flexibiliteit, snelheid en veiligheid kritische succesfactoren zijn voor de kansen van vandaag en morgen.

Managed Exact op maat

Wij ontwerpen, bouwen en beheren Managed Exact oplossingen op maat. Waarbij uw business context altijd het vertrekpunt is. Wat maakt u succesvol? Wat is de stip op de horizon? Wat zijn hiervoor de belangrijkste randvoorwaarden? En hoe gaan we daar gezamenlijk komen? Dit is voor ons de basis. Altijd.

Standaard bouwblokken en bewezen technologie

Een ander belangrijk uitgangspunt van onze IT-oplossingen, is dat we altijd werken op basis van standaard bouwblokken, bewezen technologie en best practices. Hierdoor kunnen we de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid van uw Exact omgeving borgen. Voordat we nieuwe versies of nieuwe technologie inzetten, doen we altijd eerst een uitgebreide risicoanalyse en testen we uitvoerig of de stabiliteit, performance en security kan worden gegarandeerd.

Duurzame samenwerking met uw Exact-partner

Wij gaan altijd uit van een duurzame samenwerking, waarin we gezamenlijk kunnen groeien en ontwikkelen. Met als vertrekpunt dat niemand “de wijsheid in pacht heeft”. We werken samen met uw Exact-partner en alle andere partijen die een bijdrage leveren aan uw succes. Door echt samen te werken, in alle openheid, bereiken we samen meer. We hebben korte lijnen en een uitgekiende governance op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Op die manier kunnen we snel schakelen en boeken we vooruitgang op onze gezamenlijke roadmap.

Security by design

Bij iedere stap die we nemen, denken we na over de security, privacy en compliance. Dit is een integraal onderdeel van onze cultuur en de manier waarop we werken. We doen geen aannames of concessies ten aanzien van de veiligheid van uw Exact omgeving. Bij iedere uitbreiding of verandering is security betrokken en aangehaakt.

Uw Exact omgeving bespreken?

Databalance is al 25 jaar een toonaangevende Nederlandse IT Solutions Partner voor bedrijfskritische applicaties zoals Exact en SAP. Dit doen we in nauwe samenwerking met gespecialiseerde Exact en SAP-partners voor zowel bestaande als nieuwe IT omgevingen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag het gesprek aan!

Relevante cases
Korver Holland
Korver Holland

“Net als bij veel andere organisaties, kwam er bij ons een moment waarop de lokale IT-omgeving niet meer voldeed aan de snelheid en het volume waar onze business om draait.”

Beeztees
Beeztees

“De samenwerking met Databalance is erg prettig, omdat ze volledige context hebben, persoonlijk betrokken zijn en tot in detail ons bedrijf kennen. We hebben korte lijnen en kunnen snel schakelen.”

Scandia Gear
Scandia Gear

“Doordat de (IT) ontwikkelingen steeds sneller gaan, zochten wij een strategische kennispartner, die ons team kon aanvullen om de eerste stappen te zetten in de digitale transitie richting de cloud.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Marcel Heij, marcel@databalance.eu.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Marcel Heij, marcel@databalance.eu.
Back To Top