Ga naar hoofdinhoud

Business Critical Applications

De continuïteit, groei en verandering van uw organisatie is naast een business vraagstuk ook een IT-vraagstuk. Data is gedigitaliseerd en de primaire processen zijn geautomatiseerd met behulp van verschillende applicaties. De beschikbaarheid, schaalbaarheid én veiligheid van deze applicaties heeft dus directe invloed op uw organisatie en resultaat.

Durven én kunnen veranderen

Het kunnen inspelen op de markt en kunnen veranderen vraagt dus niet alleen om flexibiliteit van uw onderneming maar ook om flexibiliteit van uw IT-omgeving. Zijn uw applicaties en infrastructuur bijvoorbeeld geschikt om klanten in binnen- en buitenland te bedienen? Of als de data toeneemt komende jaren, is de performance dan nog voldoende om effectief te werken? Wat doet u met applicaties op legacy systemen? Allemaal relevante vraagstukken voor zowel uw organisatie als IT-omgeving.

Toenemende cyberdreigingen

Naast de flexibiliteit en de schaalbaarheid van uw IT-omgeving, is de veiligheid uiteraard ook bepalend voor de continuïteit van uw onderneming. We zien het aantal cyberdreigingen sterk toenemen, waarbij ieder bedrijf potentieel slachtoffer kan zijn. Het is dus zaak om proactief het netwerk te monitoren en kwetsbaarheden in applicaties op te sporen en te mitigeren. Het is een kat en muisspel waarin we continu moeten doorontwikkelen en continu vooruit moeten kijken.

Specialisten en expertise

Of het nu om SAP hosting of Exact gaat, of er een SQL of Oracle-database aan ten grondslag ligt, of dat het een traditionele client-server of een moderne webapplicatie is, wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen, bouwen en beheren van Managed IT Solutions als fundament onder uw bedrijfskritische applicaties. Op die manier kunt u zich weer richten op de ambities en de doelstellingen van uw organisatie. Wij focussen op de beschikbaarheid, betrouwbaarheid én veiligheid van uw bedrijfskritische applicaties.

Onze Cloud Solutions:

Private Cloud Op Maat
Cloud Solutions
Private Cloud
De managed private cloud van Databalance zorgt voor een schaalbare, flexibele en veilige IT-omgeving voor uw onderneming. Om de concurrentie voor te blijven moet u durven en kunnen veranderen.
Co Located
Cloud Solutions
Co Located
Iedere organisatie volgt zijn eigen weg naar de cloud. Het is niet één druk op de knop; er zijn vaak meerdere scenario’s, applicaties en systemen. Daarom is het goed om te kijken welke stappen naar de cloud genomen kunnen worden.
Public Cloud
Cloud Solutions
Public Cloud
De public cloud biedt veel mogelijkheden en voordelen maar is net als een private cloud geen doel of oplossing op zich. Een gedeelde omgeving als de public cloud, kan een hele mooie oplossing zijn.
Power Cloud
Cloud Solutions
Power Cloud
Databalance is IBM Preferred Powercloud-leverancier en heeft één van de grootste Powerclouds van Europa. Dit betekent dat wij IBM Power-systemen beschikbaar hebben als managed cloud solution.
VCD
Cloud Solutions
VCD
Iedere organisatie heeft zijn eigen behoefte, ambities, uitdagingen en kennisniveau. Er is dus niet één cloudoplossing of service die alles afdekt. Bovendien veranderen behoefte in loop van tijd.

Onze Business critical applications:

Managed Exact
Business Critical Applications
Managed Exact
Steeds meer bedrijven maken gebruik van ERP systemen en oplossingen voor hun bedrijfskritische processen. Exact is een van de meeste gebruikte oplossingen hierbij.
SAP Business One Oplossingen
Business Critical Applications
SAP Business One
Voor kleine en startende bedrijven vormt SAP Business One de ideale oplossing, om als kleinere organisatie, gebruik te kunnen maken van een volwaardig en professioneel ERP pakket.
SAP S/4 HANA
Business Critical Applications
SAP S/4 HANA
Vroeg of laat zal ook uw organisatie overstappen van SAP ECC naar SAP S/4 HANA. Het is niet de vraag of maar wanneer. En om die laatste vraag goed te kunnen beantwoorden is het belangrijk om uit te zoomen.

Onze Business Continuity Solutions:

Disaster Recovery Oplossingen
Business Continuity
Disaster Recovery
Eén ding is zeker, iedere organisatie krijgt te maken met onvoorziene uitdagingen, die vooraf lastig zijn te voorspellen. Hoe u daarop inspeelt en hoe u hiermee omgaat, bepaalt grotendeels hoe succesvol uw organisatie zal zijn.
High Availability
Business Continuity
High Availability
We leven in een 24/7 maatschappij, waarbij iedereen altijd en overal toegang heeft tot uw diensten en High Availability een nieuwe norm is geworden. Klanten verwachten dit niet alleen, in sommige gevallen eisen ze het zelfs.

Onze Managed Security Services:

ICT Compliance
Managed Security Services
ICT Compliance
In de steeds meer verbonden wereld waarin nieuwe technologie en ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, is ICT compliance misschien niet het meest spectaculaire onderdeel van de IT-infrastructuur. Tegelijk is het van fundamenteel belang voor de continuïteit.
Vulnerability Management
Managed Security Services
Vulnerability Management
Kwetsbaarheden zijn aan de orde van de dag. Soms komen ze in het nieuws, maar vaak ook niet. Veel van deze kwetsbaarheden bieden een makkelijke ingang voor hackers om een netwerk overnemen.

Onze Virtual Solutions:

Virtual Officers
Virtual Solutions
Virtual Officers
Met een virtual team kunnen we kennis delen en krachten bundelen om zo gezamenlijk een roadmap te realiseren. Met de virtual officers kunt u unieke expertise aan uw organisatie toevoegen om een volwassen en goed georganiseerde IT-organisatie neer te zetten.
Virtual Team
Virtual Solutions
Virtual Team
Door nieuwe technologie en toepassingen zijn traditionele IT-rollen steeds meer specialisaties en vakgebieden op zichzelf. Met als gevolg dat binnen een IT-afdeling hele specifieke kennis vaak bij één medewerker zit.

Relevante cases
PinkRoccade
PinkRoccade
“Voor ons is het heel belangrijk dat we snel kunnen schakelen op ieder niveau. Wij willen problemen graag oplossen, voordat gemeenten überhaupt merken dat er een probleem was."
Oriental Holding
Oriental Holding
“Met de Virtual Information en Security Officer hebben we in korte tijd veel rust en overzicht gekregen, van waaruit we nu professioneler vooruit kunnen werken en kunnen focussen op waar wij goed in zijn.”
Beeztees
Beeztees
“De samenwerking met Databalance is erg prettig, omdat ze volledige context hebben, persoonlijk betrokken zijn en tot in detail ons bedrijf kennen. We hebben korte lijnen en kunnen snel schakelen.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Ben Velders, ben@databalance.eu.
blank
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Ben Velders, ben@databalance.eu.
blank
Back To Top