Ga naar hoofdinhoud

De overstap naar SAP S/4 HANA

Vroeg of laat zal ook uw organisatie overstappen van SAP ECC naar SAP S/4 HANA. Het is niet de vraag of maar wanneer. En om die laatste vraag goed te kunnen beantwoorden is het belangrijk om uit te zoomen en breder te kijken, dan de migratie naar SAP S/4 HANA zelf. Welke ambities en doelstellingen heeft uw organisatie? Welke groei voorziet u nog? Wat is de business behoefte van uw klanten? Allemaal vragen die richting geven aan de migratie en implementatie van SAP S/4 HANA.

SAP HANA best practices

De cloud en SAP S/4 HANA zijn geen doel op zich, het zijn hulpmiddelen om uw ambities en bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Daarom is het belangrijk om breder te kijken en alvast voor te sorteren op de migratie naar SAP S/4 HANA. Wat is de impact van de migratie? Welke (netwerk) onderdelen worden nog meer meegenomen? Wat zijn de risico’s? De eisen qua performance en security? Wij hebben samen met Agrifirm een migratietraject naar SAP S/4 HANA doorlopen en op al deze punten best practices opgebouwd. Graag delen we deze best practices met u over bijvoorbeeld de stabiliteit en performance van onze Powercloud in combinatie met SAP S/4 HANA.

Samenwerken en kennisdelen

Wij hebben het voorrecht om al jarenlang bij verschillende bedrijven in de keuken te mogen kijken. Deze kennis en ervaring nemen wij mee en delen wij open en transparant met klanten en met de SAP-consultants waarmee we samenwerken. Door deze kennisdeling en samenwerking zijn we één van de belangrijkste SAP-partners in Nederland geworden en werken we met veel andere SAP-specialisten samen om onze klanten flexibele, schaalbare én veilige SAP-solutions op maat te bieden.

Security bij migratie naar SAP HANA

Bij iedere stap die we nemen, denken we na over de security, privacy en compliance. Juist wanneer er meer druk op een migratie komt te staan, worden er fouten gemaakt of worden er binnenbochtjes genomen. Risico’s die vooraf uitgesloten moeten worden. Door te werken met standaard bouwblokken en security bij iedere stap te betrekken, kunnen we zorgen dat er vooraf een gedegen risicoanalyse wordt gedaan en de migratie naar SAP S/4 HANA daadwerkelijk een stap vooruit is in plaats van twee stappen achteruit.

Een SAP cloud solution op maat

Afhankelijk van de business context en risicoanalyse ontwerpen wij een managed cloud solution op maat voor uw SAP-omgeving. Dit kan hybride, lift & shift of volledig in de cloud. Wij bieden meerdere opties, zodat u de flexibiliteit heeft en een duidelijk upgrade pad. Meer weten over onze SAP S/4 HANA solutions of wilt u zich graag oriënteren op een eventuele overstap? Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Relevante cases
JC-Electronics
JC-Electronics

“Aangezien wij zelf de hoogste kwaliteit willen leveren, verwachten we dat ook van onze partners. Databalance is een partij die van nature samenwerkt en werd aangedragen door onze Exact specialist AB.”

Beeztees
Beeztees

“De samenwerking met Databalance is erg prettig, omdat ze volledige context hebben, persoonlijk betrokken zijn en tot in detail ons bedrijf kennen. We hebben korte lijnen en kunnen snel schakelen.”

Agrifirm
Agrifirm

“Databalance denkt met ons mee en rijkt nieuwe dingen aan. Zowel strategisch, tactisch als operationeel. Dat is gewoon heel waardevol en we zien ook dat de waardering voor IT enorm is gestegen.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Hans Vos, hans@databalance.eu.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Hans Vos, hans@databalance.eu.
Back To Top