Ga naar hoofdinhoud

De achterkant van 9+

IT is geen doel of oplossing op zich; het zijn bouwblokken en middelen om business doelen en ambities te realiseren. Het onderscheidend vermogen zit niet in de cloud zelf maar hoe de cloud wordt toegepast en ingezet. Hierbij zijn cultuur, kennis, samenwerking en governance even belangrijk voor het succes en het realiseren van deze doelen. Wij streven in alles naar een 9+ waardoor we zowel de techniek, security als de cultuur, drive en samenwerking naar het hoogst haalbare niveau kunnen tillen.

Onze visie

In een snel veranderende, technologie gedreven, complexe en steeds meer verbonden wereld, geloven wij in de kracht van samenwerken en kennisdelen. Door samen te werken in alle openheid, ontstaat er een duurzaam partnership, waarin we over en weer kennis delen, waarde toevoegen en gezamenlijk kunnen leren, ontwikkelen en groeien.

Onze missie

Door de lat iedere dag hoger te leggen – voor onszelf, het team, klanten en partners –creëren we een cultuur, klimaat en drive, die onderscheidend is en gebaseerd is op vooruitgang en ambitie.

In alles streven we naar een 9+ door te sparren, elkaar uit te dagen en niks voor lief te nemen. Hierdoor ontstaan gelijkwaardige samenwerkingen, waarin niemand de wijsheid in pacht heeft, we volledige context hebben van elkaar en we gezamenlijk succesvol kunnen zijn én blijven.

Hierbij werken we met duidelijke governance, korte lijnen en altijd op basis van standaard bouwblokken, bewezen technologie en best practices, waarbij de hoogste norm van security, privacy en compliance geen streven is maar een standaard.

Onze strategie

Wij zijn ervan overtuigd dat bedrijven en organisaties steeds meer onderdeel worden van elkaars succes en organisatie. Het is simpelweg niet meer mogelijk om zelf alle kennis op te bouwen. Door onze krachten te bundelen en écht samen te werken, weten we samen meer en kunnen we beiden vooruitgang blijven boeken. Dit overstijgt de leveranciersgedachte en gaat uit van kennisdeling, vakmanschap, passie en gezamenlijk ondernemen om succesvol te zijn op de korte, midden én lange termijn.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Nordi Malih, nordi@databalance.eu.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Nordi Malih, nordi@databalance.eu.
Back To Top