Ga naar hoofdinhoud

Groeien met SAP Business One

Iedere organisatie heeft zijn eigen ontwikkeltempo, budget en groei. Er is geen universele standaard voor de groei van bedrijven. Los van de grootte en het budget, probeert ieder bedrijf zijn organisatie en processen zo professioneel mogelijk neer te zetten. Voor kleine en startende bedrijven vormt SAP Business One de ideale oplossing, om als kleinere organisatie, gebruik te kunnen maken van een volwaardig en professioneel ERP pakket. SAP Business One is laagdrempelig in gebruik en qua kosten maar heeft tegelijk alle features om de business in te richten, te optimaliseren en te laten groeien.

Public of private cloud met SAP Business One

Wij leveren altijd maatwerk. Dit betekent dat we niet één oplossing of één cloud hanteren voor SAP Business One (SAP B1) maar samen met uw SAP-partner bekijken welke cloud het meest geschikt is voor uw situatie: public of private. Ook dit is per organisatie verschillend. Bovendien sluit het één het ander ook niet uit. Veel SAP-partners waarmee we samenwerken gebruiken beide cloudplatformen of migreren vanuit de public cloud naar een private cloud oplossing.

Geïntegreerd met remote workspace

In onze private cloud, bieden we ook volledig geïntegreerde werkplekken met SAP Business One. Het voordeel van een volledig beheerde remote workspace, is dat uw medewerkers device- en plaats onafhankelijk bij SAP Business One en andere applicaties kunnen. Wij bieden dit samen met uw SAP-partner aan in een cloudportal, die eenvoudig is uit te breiden. Geheel managed inclusief back-up en conform de hoogste eisen aan security, privacy en compliance.

Samenwerkingen en add-ons

Wij werken exclusief met SAP-partners. Niet alleen in Nederland maar ook in onder andere Duitsland, België en de Nordics. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met een aantal SAP-partners. Daarnaast werken we intensief samen met softwareontwikkelaars die add-ons ontwikkelen of een specifiek SAP boekhoudprogramma. Zo testen wij of deze add-ons geschikt zijn voor onze public cloud dienstverlening en helpen we SAP-partners met hun applicatie om deze geschikt te maken, zodat ze door u in gebruik kunnen worden genomen in uw cloud solution.

SAP Business One testen?

Bent u op zoek naar een cloud solution voor uw SAP omgeving? Wij brengen u graag in contact met SAP-partners, om vervolgens samen met één van deze SAP-partners – geheel vrijblijvend – advies te geven over de mogelijkheden van een public of private cloud omgeving. Neem contact op met onze partner manager om de mogelijkheden te bespreken!

Relevante cases
Beeztees
Beeztees

“De samenwerking met Databalance is erg prettig, omdat ze volledige context hebben, persoonlijk betrokken zijn en tot in detail ons bedrijf kennen. We hebben korte lijnen en kunnen snel schakelen.”

Scandia Gear
Scandia Gear

“Doordat de (IT) ontwikkelingen steeds sneller gaan, zochten wij een strategische kennispartner, die ons team kon aanvullen om de eerste stappen te zetten in de digitale transitie richting de cloud.”

Korver Holland
Korver Holland

“Net als bij veel andere organisaties, kwam er bij ons een moment waarop de lokale IT-omgeving niet meer voldeed aan de snelheid en het volume waar onze business om draait.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Marcel Heij, marcel@databalance.eu.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Marcel Heij, marcel@databalance.eu.
Back To Top