Ga naar hoofdinhoud

Wat ons betreft is 1 + 1 minimaal 3

Wij bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke groei en ontwikkeling zijn essentieel om vooruitgang te boeken. Als individu, als team én als organisatie. Het team en de organisatie groeit immers ook wanneer de teamleden zich individueel en samen ontwikkelen. We leren van elkaar en met elkaar, waardoor de optelsom altijd positief is. Daarom zeggen we graag dat 1 + 1 minimaal 3 moet zijn.

Open cultuur

Binnen Databalance werken we met een open cultuur waarin iedereen zijn bijdrage levert. We staan open voor elkaars inzichten en challengen elkaar op inhoud. Niet op hiërarchie. In een team heeft iedereen zijn taak en verantwoordelijkheid. De optelsom van al deze taken en verantwoordelijkheden is de uiteindelijke beleving van de klant. Zo is een sterrenchef ook afhankelijk van zijn team om klanten te verrassen, te verbazen en een geweldige avond te bezorgen.

Gedeelde kernwaarden

Om goed en prettig samen te werken in een team, is het belangrijk om te weten wat je van elkaar kunt verwachten. Dit zit niet zozeer in regeltjes maar veel meer in de cultuur en de manier waarop alle teamleden hun verantwoordelijkheid nemen en elkaar feedback geven. Daarom werken we graag informeel en open met elkaar op basis van een aantal kernwaarden zoals ‘speak up’, ‘share the load’ en ‘you touch it, you own it’. Op die manier creëren we een sterk team, waar plaats is voor iedereen op basis van kwaliteit, inhoud en expertise.

Onze kernwaarden

9+

In alles wat we doen, streven we naar een 9+. Dit betekent dat we onszelf en elkaar continu de vraag stellen: is het 9+? Door deze norm te hanteren, bij alles wat we doen, creëren we een hoge standaard. Voor onszelf en voor klanten.

'Share the load'

Samen dragen we de taken en werkzaamheden. We zijn een team en we helpen elkaar om alle resultaten te behalen en succesvol te kunnen zijn. Dit betekent dat we altijd vragen of we elkaar kunnen helpen én bijtijds aangeven wanneer een taak niet kan worden volbracht.

'Speak up'

Iedereen kan én moet ongeacht rol, functie of verantwoordelijkheid iets kunnen en willen zeggen. Het is zowel vanuit persoonlijk als team perspectief essentieel om dingen op te kunnen merken en niks voor lief te nemen.

Investeren in talent

Voor nieuwe teamleden staat de cultuur en gedeelde kernwaarden ook centraal. Wij kijken vooral naar motivatie in plaats van wat er op iemands CV staat. Motivatie brengt mensen, het team en daarmee de organisatie in beweging en dat is de enige manier om te ontwikkelen en te groeien. Kennis aan de hand van opleidingen en certificeringen is ook belangrijk, maar zorgt er niet voor dat de doelstellingen worden behaald. Wij willen dat de teams in balans zijn en medewerkers elkaar goed aanvullen – niet alleen inhoudelijk, maar ook persoonlijk.

Veilig en vertrouwd

Wij bieden een veilige en vertrouwde omgeving, waarbij het vanuit de cultuur gestimuleerd wordt om elkaar feedback te geven en aan te spreken. Als individu of organisatie leer je het meest van directe, eerlijke en constructieve feedback. De afgelopen jaren hebben wij gezien dat deze werkwijze niet alleen onze organisatie ten goede komt, maar ook onze klanten, partners en leveranciers.

Neem contact op met één van onze specialisten

Danielle Leemans
CFO
Nordi Malih
CEO
Sebastiaan Bakker
Security Officer
Ben Velders
Solution Architect

Selectie uit onze vacatures & stages

Vacature
Allround marketeer

Ben jij een creatieve, veelzijdige en snelle denker? Weet je de juiste kanalen te vinden om onze klanten, kennis en cultuur over te brengen naar een breder publiek? En heb je ook nog een goede pen?

Vacature
Sr. Virtualisatie engineer

Heb jij ervaring met complexe IT-infrastructuren? En heb je dit ook op papier staan? Oftewel ben jij een senior engineer die zowel aan een ontwerp kan werken maar ook hands-on uitblinkt?

Vacature
Project- & Servicemanager

Kun jij complexe Managed IT oplossingen van A tot Z opleveren? En doe je dit met een heldere planmatige aanpak en in goed overleg met de klant en je team?

Wil je deel uitmaken van ons team?
Neem dan contact op met Nordi Malih, nordi@databalance.eu.
Wil je deel uitmaken van ons team?
Neem dan contact op met Nordi Malih, nordi@databalance.eu.
Back To Top