Ga naar hoofdinhoud

Stagelopen en afstuderen bij Databalance

Iedere dag werken we met passie aan onze kennis. Wij hechten veel waarde aan vakmanschap en individuele ontwikkeling. Stagiaires spelen hierbij een belangrijk rol. Enerzijds omdat wij graag onze kennis overdragen en specialisten zelf opleiden. Anderzijds omdat wij willen leren van aanstormend talent en willen leren van een nieuwe generatie met nieuwe inzichten.

Succesvolle stage

Er zijn diverse stagiaires die afgelopen jaren zijn doorgegroeid naar een vaste waarde in ons team. We bieden veel ruimte voor eigen inbreng. Niemand is groter dan het gedeelde belang. We werken met korte lijnen en iedere stagiaire kan rekenen op persoonlijke begeleiding, een passende stagevergoeding en voldoende tijd om een 9+ eindverslag te schrijven.

Cultuur en drive

In alles wat we doen streven we naar een 9+. Het kan altijd beter, dat is ons uitgangspunt. Hierdoor ontstaat een drive, een cultuur, waarin we continu sparren, de lat hoger leggen voor elkaar en gezamenlijk streven naar maximaal resultaat voor onze klanten. Deze cultuur is kenmerkend en bepalend voor onze aanpak en zorgt voor een hoge klanttevredenheid bij onze klanten, medewerkers en partners.

Way of working

We hebben een open, transparante en gelijkwaardige relatie met elkaar en met onze klanten. Vanuit de gedachte dat niemand ‘de wijsheid in pacht’ heeft. Door samen te werken in alle openheid, kunnen we gezamenlijk groeien en ontwikkelen. Dit doen we binnen het team, naar klanten en met alle partners die bij kunnen dragen aan het succes van onze klanten.

Huidige stages

Onderstaand tref je de functieprofielen van de stages, zoals we die met de opleidingen hebben opgesteld. Maar wij staan uiteraard open voor suggesties, eigen inzichten en ideeën. Laat het vooral weten als je denkt dat het anders of beter kan!

Stage
Cloud engineer

Wil jij graag aan de slag als Cloud engineer en zoek je een vertrouwde omgeving om te leren, ontwikkelen en groeien? Wij helpen je graag met de eerste stappen in je carrière.

Stage
Netwerk engineer

Wil jij later als Netwerk engineer aan de slag gaan? Zoek je een vertrouwde omgeving waar je kunt ontdekken wat hier allemaal bij komt kijken? Wij helpen je graag met de eerste stappen in je carrière.

Ben je op zoek naar een geschikte stage?
Neem dan contact op met Sebastiaan Bakker, sebastiaan@databalance.eu.
Ben je op zoek naar een geschikte stage?
Neem dan contact op met Sebastiaan Bakker, sebastiaan@databalance.eu.
Back To Top