Ga naar hoofdinhoud

Maximale flexibiliteit met VCD

Iedere organisatie heeft zijn eigen behoefte, ambities, uitdagingen en kennisniveau. Er is dus niet één cloudoplossing of service die alles afdekt. Bovendien veranderen behoefte in loop van tijd. Organisaties veranderen, dus de behoefte aan resources en services veranderen ook. Ons VMware Cloud Director (VCD) self-service platform sluit naadloos aan op deze veranderende behoefte. U kunt vrijwel ongelimiteerd servers aan- en uitzetten, servers op- en afschalen, netwerken inrichten en storage toewijzen. Zo bent u zelf in control, wetende dat wij een stabiele en goed presterende cloudinfrastructuur leveren waarin u zowel resources als managed services kunt op- en afschalen.

Een écht pay-per-use model met VCD

VCD is volledig door u aan te passen en werkt op basis van een écht pay-per-use model. Dit betekent dat u servers kunt aanzetten om applicaties te testen en dat wij de connectiviteit bieden naar uw andere diensten en locaties om datamigraties en integraties mogelijk te maken. Als de test is afgerond, dan zet u de server weer uit en stopt de facturatie. Flexibel, schaalbaar en een echte pay-per-use waarin u betaalt voor wat u daadwerkelijk gebruikt.

VCD als locatie voor disaster recovery

Iedereen maakt back-ups om de continuïteit van de organisatie te borgen tegen calamiteiten zoals brand. Maar heeft u al eens getest of uw omgeving ook echt hersteld kan worden? Met VMware Cloud Director kunt u een volledige disaster recovery doorlopen, losstaand van uw huidige infrastructuur. U kunt zelfs gebruik maken van onze kantoorruimte, indien u een échte calamiteitenoefening doet inclusief uitwijk en crisisoverleg. In alle gevallen bent u welkom; de koffie staat klaar.

Op- en afschalen services met VCD

Naast een flexibel, betrouwbaar en veilig VMware Cloud Director platform, kunnen wij ook managed services bieden zoals back-up, vulnerability management en EDR. Zo bieden wij niet alleen de tools die u helpen een echte self-service infrastructuur neer te zetten maar kunnen wij ook services bieden om functionaliteiten toe te voegen of tijdelijk over te nemen.

Vrijblijvende proefrit!

Indien u interesse heeft in VMware Cloud Director, dan kunnen we samen met u een tijdelijke testomgeving opzetten, zodat u zelf – geheel vrijblijvend – kunt ervaren wat ons cloudplatform te bieden heeft. Neem hiervoor contact op met één van onze solution architects!

Relevante cases
Korver Holland
Korver Holland

“Net als bij veel andere organisaties, kwam er bij ons een moment waarop de lokale IT-omgeving niet meer voldeed aan de snelheid en het volume waar onze business om draait.”

Beeztees
Beeztees

“De samenwerking met Databalance is erg prettig, omdat ze volledige context hebben, persoonlijk betrokken zijn en tot in detail ons bedrijf kennen. We hebben korte lijnen en kunnen snel schakelen.”

Oriental Holding
Oriental Holding

“Met de Virtual Information en Security Officer hebben we in korte tijd veel rust en overzicht gekregen, van waaruit we nu professioneler vooruit kunnen werken en kunnen focussen op waar wij goed in zijn.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Ben Velders, ben@databalance.eu.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Ben Velders, ben@databalance.eu.
Back To Top