Ga naar hoofdinhoud

Een onderscheidende aanpak die het verschil maakt

De basis van een duurzame samenwerking is wederzijds vertrouwen. De aanpak van Databalance is transparant, open en eerlijk. Vertrouwen zit voor een deel in duidelijke governance, het waarmaken van de verwachtingen en kwaliteitsstandaarden (ISO-certificeringen). Maar ook in transparantie, cultuur, gelijkwaardigheid en de manier waarop we met elkaar communiceren.

Databalance heeft een onderscheidende aanpak, waarin onze governance en cultuur het verschil maken. Wij werken met korte lijnen op operationeel, tactisch en strategisch niveau en leggen de lat steeds hoger. Voor onszelf, richting partners en naar elkaar. Op deze manier ontstaat een samenwerking, een cultuur, die gebaseerd is op openheid, kennisdeling en vooruitgang en niet alleen op de kleine lettertjes.

Partnerships

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Dit begint met het doorgronden van uw business context. Om samen te werken moeten we weten wat voor u de kritische succesfactoren zijn en aan welke voorwaarden u moet voldoen. Pas als we volledige context hebben, kunnen we de juiste vertaalslag maken naar techniek. En een IT-oplossing ontwerpen, die u verder helpt en ondersteunt in het ontwikkelen van uw business.

Cultuur

In alles wat we doen streven we naar een 9+. Het kan altijd beter, dat is ons uitgangspunt. Hierdoor ontstaat een drive, een cultuur, waarin we continu streven naar maximaal resultaat. Hierbij hanteren we een aantal principes als: ‘Share the Load’, ‘First Time Right’, ‘Speak up’, ‘Not on my watch’, ‘You touch it – you own it’ en het ‘4-eyes principle’. Allemaal belangrijke cultuurwaarden die bepalend zijn voor onze aanpak en die zorgen voor maximale tevredenheid bij onze klanten, partners en teamleden.

Specialisten

Bij Databalance werken we met specialisten. Op iedereen wordt een beroep gedaan om expert te zijn op zijn of haar vakgebied. Ook dit vormt een belangrijke pijler onder de kwaliteit en klanttevredenheid die wij realiseren. Iedere dag werken we met passie aan onze kennis. Wij hechten veel waarde aan vakmanschap en individuele ontwikkeling.

Best practices

Het is een voorrecht om bij klanten ‘in de keuken’ te mogen kijken. Het heeft ons gebracht waar we nu zijn en we delen deze kennis graag met anderen. Het werken op basis van best practices is een belangrijke succesfactor bij het maatwerk dat wij leveren. We hebben kennis opgebouwd, waardoor we zowel vanuit de business als vanuit de techniek goed weten wat werkt en wat niet. Uiteindelijk maken de servers, de connecties of de cloud niet het verschil. Het verschil zit in hoe de techniek wordt toegepast.

Security, privacy & compliance

Bij iedere stap die we zetten, denken we na over security, privacy en compliance. Op zowel technisch als organisatorisch niveau. Het zit ingebakken in ons DNA en is onlosmakelijk onderdeel van al onze werkzaamheden, services en teams. Security is een vakgebied op zichzelf en vereist de juiste expertise, de juiste cultuur en de juiste tools om de risico’s te herkennen, te beperken en te mitigeren.

De lat kan altijd hoger

Het werken conform een norm of ISO-richtlijn is bij Databalance meer dan een jaarlijkse momentopname. Het is onderdeel van onze filosofie en onze manier van werken. Een doorlopend proces, waarin we continu kijken naar verbetering en uitbreiding van de controls. We leggen de lat hierin voor onszelf steeds hoger, zodat we ‘geen bevindingen’ hebben tijdens de audits en standaard voldoen aan de hoogste norm.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Sebastiaan Bakker, sebastiaan@databalance.eu.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Sebastiaan Bakker, sebastiaan@databalance.eu.
Back To Top