Ga naar hoofdinhoud

Werken bij Databalance

Wij zijn trots op onze klanten, partners en medewerkers, die vrijwel allemaal lang aan ons verbonden zijn. Het zegt iets over onze cultuur, de collega’s en de samenwerking. Maar ook over de ruimte en het oog voor persoonlijke ontwikkeling van ieder individu. Iedere dag proberen we het beste uit onszelf en uit elkaar te halen.

Werk met impact

Werken bij Databalance is werken bij een toonaangevende Nederlandse Managed IT Solutions partner. Wij bedenken, bouwen en beheren managed IT solutions voor bedrijfskritische processen en applicaties van onze klanten. Dit betekent dat zij hun mission critical systemen aan ons toevertrouwen en dat wij verantwoordelijk zijn voor de beschikbaarheid, betrouwbaarheid én veiligheid van deze systemen.

Een gedreven en vertrouwd team

Het vertrouwen en de verantwoordelijkheid waarmaken, lukt alleen met een gedreven team dat goed samenwerkt, elkaar scherp houdt en iedere dag het beste uit zichzelf weet te halen. We werken daarom in multidisciplinaire teams en hebben korte lijnen met elkaar, binnen ons team én met klanten. Iedereen draagt bij aan de groei en het succes van onze klanten.

Alles wat nodig is om jou succesvol te laten zijn

Deze drive en cultuur vragen we niet alleen aan jou maar geven we ook terug. Dit betekent dat wij er alles aan doen om jou succesvol te laten zijn in ons team. Wij geloven in continu blijven leren, ontwikkelen en groeien. Er is dus veel ruimte voor persoonlijke groei en we bespreken regelmatig hoe het gaat en waar we kunnen verbeteren.

Een uitdagende functie

Wil je dus een baan met impact, werken aan de het succes van onze klanten en impact maken? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Wij hebben altijd ruimte voor specialisten die het verschil kunnen en willen maken met hun passie, inzet en expertise.

Vacature
Allround marketeer

Ben jij een creatieve, veelzijdige en snelle denker? Weet je de juiste kanalen te vinden om onze klanten, kennis en cultuur over te brengen naar een breder publiek? En heb je ook nog een goede pen?

Vacature
Sr. Virtualisatie engineer

Heb jij ervaring met complexe IT-infrastructuren? En heb je dit ook op papier staan? Oftewel ben jij een senior engineer die zowel aan een ontwerp kan werken maar ook hands-on uitblinkt?

Vacature
Project- & Servicemanager

Kun jij complexe Managed IT oplossingen van A tot Z opleveren? En doe je dit met een heldere planmatige aanpak en in goed overleg met de klant en je team?

Vacature
Microsoft engineer

Vanaf welke Windows Server versie ben jij ingestapt? Ben je goed in automatiseren en heb je minimaal 3 jaar werkervaring? En wil je graag impact maken op de mission critical Windows systemen van onze klanten?

Vacature
Linux engineer

Speelt jouw leven zich af op de commandline? Ben jij een ‘pro’ met veel kennis en met minimaal 3 jaar werkervaring? En wil je graag impact maken op de mission critical Linux systemen van onze klanten?

Vacature
Back-up engineer

Weet je alles van back-up en datamanagement? Kun je goed overweg met Commvault? En wil je graag impact maken op de mission critical data van onze klanten?

Vacature
Cloud engineer

Ben jij een cloud koning(in)? Kun jij lezen en schrijven met VMware en heb je minimaal 3 jaar werkervaring? En wil je graag impact maken op de managed cloudomgeving van onze klanten?

Vacature
Netwerk engineer

Weet jij altijd de juiste route? Kun je op iedere laag in het netwerk uit de voeten en heb je minimaal 3 jaar werkervaring? En wil je graag impact maken op de managed cloudomgeving van onze klanten?

Vacature
Partnermanager

Krijg jij energie van nieuwe klanten? Werk je graag samen en spreek je je talen? En durf jij mensen te challengen om samen succesvol te zijn?

Vacature
Accountmanager

Ben jij nieuwsgierig? Kun je de juiste mensen aan tafel krijgen? En durf jij vragen te stellen om de business context te achterhalen?

Wil je deel uitmaken van ons team?
Stuur dan je LinkedIn-profiel naar Nordi Malih, nordi@databalance.eu.
Wil je deel uitmaken van ons team?
Stuur dan je LinkedIn-profiel naar Nordi Malih, nordi@databalance.eu.
Back To Top