Ga naar hoofdinhoud

Continuïteit én performance met Powercloud

Databalance is IBM Preferred Powercloud-leverancier en heeft één van de grootste Powerclouds van Europa. Dit betekent dat wij IBM Power-systemen beschikbaar hebben als managed cloud solution vanuit onze eigen datacenters. De betrouwbaarheid en beschikbaarheid van IBM Power-systemen is uniek en ongeëvenaard. In combinatie met de managed services van onze Power-specialisten, kunnen wij uw AIX, Linux of Power-i systemen als managed solution aanbieden met optimale beschikbaarheid.

Van AS/400 naar de Powercloud

Veel organisaties maken gebruik van AS/400 systemen. Het platform is stabiel, het doet al jaren wat het moet doen en alles is volledig ingericht op de bedrijfsvoering. Toch zijn het (legacy) systemen die een verdere groei en innovatie belemmeren. Ook is gecertificeerd en kundig personeel vaak moeilijk te vinden. Met onze Powercloud en Power-specialisten, hebben wij de ideale infrastructuur én de expertise in huis voor het testen, migreren en overzetten van uw AS/400 systemen naar de cloud.

De beste Power-specialisten

Wij hechten veel waarde aan vakmanschap en persoonlijke groei. Het is één van de redenen waarom we weinig verloop hebben en beschikken over een team Power-specialisten met unieke kennis en ervaring. Door deze jarenlange ervaring met IBM Powersystemen, kunnen zij uw AS/400 systemen opnemen in onze powercloud. Ook IBM zelf doet een beroep op onze kennis van de Powersystemen en de best practices van onze Powerspecialisten met bijvoorbeeld SAP-implementaties.

Elk nadeel heeft zijn voordeel

Dat er nog veel (lokale) AS/400-systemen draaien heeft alles met de betrouwbaarheid te maken van deze systemen. Het is, plat gezegd, niet stuk te krijgen. Tegelijk belemmert het als gezegd de innovatie en digitale transitie. Door uw AS/400 systemen te migreren naar onze powercloud, kunt u blijven vertrouwen op de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de powersystemen én tegelijk de stap naar de cloud maken.

Meer weten over Powercloud?

Heeft u nog een AS/400 systeem draaien en wilt u zich oriënteren op ons Powercloud platform? Neem dan contact op met één van onze Power-specialisten of solution architects. Zij kunnen u geheel vrijblijvend informeren over ons Powercloud platform en delen graag best practices over migraties van AS/400 systemen naar de Powercloud van Databalance.

Relevante cases
Korver Holland
Korver Holland

“Net als bij veel andere organisaties, kwam er bij ons een moment waarop de lokale IT-omgeving niet meer voldeed aan de snelheid en het volume waar onze business om draait.”

Scandia Gear
Scandia Gear

“Doordat de (IT) ontwikkelingen steeds sneller gaan, zochten wij een strategische kennispartner, die ons team kon aanvullen om de eerste stappen te zetten in de digitale transitie richting de cloud.”

PinkRoccade
PinkRoccade

“Voor ons is het heel belangrijk dat we snel kunnen schakelen op ieder niveau. Wij willen problemen graag oplossen, voordat gemeenten überhaupt merken dat er een probleem was.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Erwin Lammers, erwin@databalance.eu.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Erwin Lammers, erwin@databalance.eu.
Back To Top