Ga naar hoofdinhoud

De transitie naar de cloud

Nieuwe mogelijkheden en producten volgen elkaar snel op, waardoor ondernemingen sneller en vaker veranderen. Wat vandaag een zekerheid is, kan morgen alweer anders zijn. Er komt steeds meer op ons af en het gaat steeds sneller. Dit vraagt om flexibiliteit en de mogelijkheid om te kunnen veranderen. Maar ook om schaalbaarheid en de zekerheid van een veilige IT-omgeving die met u meegroeit.

Krachten bundelen

De snelheid waarin de techniek en mogelijkheden veranderen, vraagt om kennisdeling en samenwerking. Het is onmogelijk om als onderneming zelf alle kennis nog op te bouwen. We zullen de krachten moeten bundelen en samen moeten werken om de mogelijkheden te benutten. Door kennis te delen, kunnen we elkaar versterken en samen succesvol zijn én blijven.

Nieuwe mogelijkheden

De cloud is geen toverwoord of doel op zich. Nieuwe mogelijkheden ontstaan door samen te sparren over uw business, de markt en uw concurrenten. Wat maakt u succesvol en welke rol speelt IT in dit succes? Hoe zouden we dit kunnen optimaliseren? Wat zijn de best practices? Vanuit deze business context kunnen we gezamenlijk bepalen welke cloud oplossing het beste past, zodat u kunt blijven ontwikkelen en groeien.

En risico’s…

De cloudtransitie brengt naast nieuwe mogelijkheden ook nieuwe risico’s met zich mee. De impact en complexiteit van digitale dreigingen neemt toe. Cyber security is geen ‘topic’ maar een manier van denken en werken, waarbij technologische maatregelen en processen alleen niet voldoende zijn. Het is een bewustzijn dat in alle lagen van de organisatie verankerd moet zijn. Bij u en bij ons.

Continu blijven ontwikkelen

Zowel het benutten van mogelijkheden als het mitigeren van risico’s, vraagt om continu ontwikkelen. Daarom leggen we de lat iedere dag hoger. Voor onszelf, naar elkaar en voor onze klanten. Door elkaar iedere dag uit te dagen, kunnen we continu blijven leren, ontwikkelen en groeien en werken we samen aan de zekerheid van vandaag en de kansen van morgen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Ben Velders, ben@databalance.eu.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Ben Velders, ben@databalance.eu.
Back To Top