Managed SAP hosting en oplossingen

Databalance is al jarenlang een vaste waarde voor SAP-partners met haar Managed SAP hosting en Cloud oplossingen. Zowel in Nederland als Europa maken diverse SAP-partners gebruik van ons schaalbare, betrouwbare en snelle Cloud oplossingen voor SAP Business One en SAP S/4 Hana.

Vanuit onze eigen datacenters zorgen wij voor gegarandeerde snelheid en betrouwbaarheid op basis van de IBM Powercloud met flash storage. Voor referenties en best practices van andere SAP-partners, kunt u altijd contact met ons opnemen.

SAP-hosting
Oplossing

SAP

Databalance is SAP PE Services partner en al jarenlang een vaste waarde voor veel SAP-Partners. Wij bieden de snelst beschikbare infrastructurele technieken voor SAP hosting. Zowel voor bestaande landschappen als voor POC-omgevingen.

Lees meer >

Oplossing

SAP S/4 HANA

Indien u gebruik gaat maken van SAP S/4 HANA, dan staat u voor een belangrijke keuze: gaat u nieuwe hardware aanschaffen óf gaat u de omgeving onderbrengen in de cloud? De belangrijkste vraag die daar boven ligt, is hoe uw business zich gaat ontwikkelen.

Lees meer >

SAP Business One Cloud
Oplossing

SAP Business One

Databalance is de vaste cloudpartner voor een snelgroeiend aantal gebruikers van SAP Business One. Naast de snelheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van ons cloudplatform, scheelt een cloudoplossing in eigen investeringen.

Lees meer >

Oplossing

Co-locatie

Databalance levert zijn eigen diensten in de Public en Private Cloud conform de hoogste veiligheidsstandaarden vanuit zijn eigen datacenters. Naast onze eigen systemen, hebben we ook enkele plekken voor co-locatie ingericht in onze hoogwaardige databunker in Nieuwkuijk.

Lees meer >