Klanten

Wij zijn trots op en dankbaar voor de samenwerking en het vertrouwen van onze klanten en partners. Samenwerking vraagt om gelijkwaardigheid, transparantie en open staan voor elkaars ideeën. Zo kunnen we kennis en ervaring delen, elkaar doorlopend uitdagen en bereiken we samen meer.

Klantcase

Agrifirm

Agrifirm is een agrarische coöperatie met duurzame en innovatieve oplossingen voor het boerenerf. Via een wereldwijd distributienetwerk. Agrifirm maakt hiervoor gebruik van de SAP-expertise van Databalance met een high available S/4HANA omgeving en replicatie tussen twee datacenters.

Klantcase

Beeztees

Beeztees levert alles om het leven van jouw huisdier zo leuk, gezond en veilig mogelijk te maken. Alleen het beste is goed genoeg. Dat is een gedeelde waarde in de duurzame samenwerking die we hebben met Beeztees; gezamenlijk gaan we voor een 9+.

Bekijk klantcase >

Klantcase

BitPeople

BitPeople is de grootste SAP Business One specialist in Scandinavië. Om klanten een snelle en betrouwbare managed infrastructuur te bieden, werkt BitPeople sinds een paar jaar succesvol samen met Databalance in de Public en Private Cloud.

Klantcase

Conveni

Conveni is een succesvolle producent van convenience food. Zowel in Nederland als in de omringende landen. Voor het optimaliseren van de productie, maken ze gebruik van Cloud werkplekken en SAP Business One op een managed Private Cloud van Databalance.

Klantcase

De Rijke

De Rijke Group is een logistiek specialist met een groot netwerk in Europa en innovatieve logistieke oplossingen. Om hun klanten optimaal te bedienen maken ze gebruik van een high availability IBM Power-i platform met replicatie tussen twee datacenters.

Klantcase

Landal

De vakantieparken van Landal kent iedereen en dat is een prestatie op zich. Met een high availability IBM Power-i platform zorgt Databalance dat er een snel, schaalbaar en stabiel platform is waarop vakanties dag en nacht kunnen worden geboekt.

Klantcase

Nsecure

Nsecure is specialist en marktleider op het gebied van toegangsverlening en veiligheid. Voor het realiseren van haar oplossingen maakt Nsecure gebruik van het snelle en betrouwbare Databalance platform. Nsecure is zelf in control over de systemen en applicaties.

Klantcase

Palital

Palital Feed Additives is een fabrikant van diervoederadditieven van hoge kwaliteit. Alles wordt geproduceerd in Nederland en om dit in goede banen te leiden, gebruikt Palital Cloud werkplekken en SAP Business One op een managed Private Cloud van Databalance.

Klantcase

PinkRoccade

PinkRoccade speelt een sleutelrol bij de digitalisering van gemeenten in Nederland. Samen met Databalance werkt PinkRoccade onder andere aan de beschikbaarheid, snelheid én veiligheid van de Basis administratie personen van diverse gemeenten.

Klantcase

Profiz

Profiz levert SAP Business One ERP solutions. Hiervoor maken ze gebruik van de Cloud oplossingen van Databalance. Hierdoor kan Profiz volledig focussen op de applicatie en zorgt Databalance voor een veilig, snel en betrouwbaar platform.

Klantcase

Wasco

Wasco is een groothandel in verwarming, sanitair, airconditioning, ventilatie en onderdelen. En al meer dan 50 jaar een begrip in de installatiebranche. Het ERP systeem van Wasco wordt gerepliceerd naar de Cloud oplossingen van Databalance.

Klantcase

Zeibur

Zeibur levert ERP oplossingen op basis van SAP Business One aan diverse bedrijven in verschillende sectoren. Samen met Databalance worden oplossingen in zowel de Public als Private Cloud gerealiseerd.