Uw business context

Wij willen begrijpen wat u doet en de volledige context van uw business doorgronden. Wat maakt u succesvol en wat zijn hiervoor de randvoorwaarden? Welke balans tussen behouden en vernieuwen werkt voor u? Deze business requirements, waaronder de eisen op het gebied van security, privacy en compliance, vormen altijd het vertrekpunt van de oplossingen van Databalance. Zo kunnen wij een IT-omgeving op maat maken op basis van standaard bouwblokken en best practices. En weet u zeker dat uw IT aansluit op uw organisatie.

Iedere ondernemer heeft in meer of mindere mate te maken met continuïteit, innovatie en transitie. Hoe organiseer ik mijn business? Hoe kan ik succesvol veranderen? En nog belangrijker; hoe kom ik daar? In al deze vraagstukken is IT faciliterend aan wat wij de ‘business logica’ noemen.

Als ondernemer heeft u het stuur in handen, maar bent u ook afhankelijk van uw team, technologie, standaarden, veiligheidseisen en veranderende omstandigheden. Ondernemen is een teameffort. U moet kunnen omschakelen en kunnen inspelen op veranderingen. Iedere situatie vraagt om aanpassingen. Uiteindelijk draait alles om het vinden van de juiste balans.

Technologie speelt hierin een steeds belangrijkere rol. Het is de aanjager van verandering. De impact en nieuwe mogelijkheden zijn enorm. Ondernemen in de 21ste eeuw vraagt simpelweg andere dingen van u. Daarom is het zo belangrijk om breder te kijken. Vooruit te kijken. Niet alleen naar morgen, maar ook naar overmorgen.

Om de juiste balans te vinden zijn de context en de requirements van uw business cruciaal. Databalance wil uw business logica begrijpen, volledige context hebben en begrijpen aan welke voorwaarden u moet voldoen om te kunnen anticiperen op de markt en concurrenten. Dit vormt voor ons het vertrekpunt van de samenwerking.

Vanuit deze context en business requirements maken wij een cloudplatform op maat. Op basis van standaard bouwblokken, best practices en conform de hoogste eisen van security, privacy en compliance. Wij passen u niet in een oplossing, maar hanteren de juiste bouwblokken om u op maat te bedienen. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste balans tussen continuïteit, innovatie en transitie.

Databalance garandeert u de beste oplossing vanuit de jarenlange ervaring en expertise waarover wij beschikken. Wij weten niet alleen hoe het was, hoe het nu is en waar het heen gaat in IT; we begrijpen ook dat iedere organisatie anders is en andere oplossingen nodig heeft en aankan. Wij gaan in onze oplossingen altijd uit van wat ze voor ú betekenen. En vanuit die op onze ervaring gebaseerde visie groeien we mee met uw organisatie.

Oplossing

Public Cloud

De Public Cloud services van Databalance worden op maat aangeboden. Afhankelijk van uw business requirements bekijken we welke cloud het beste past. Dit kan op basis van AWS of Azure. Of een mix van Public en Private Cloud.

Lees meer >

Oplossing

Private Cloud

Indien uw business requirements het beste kunnen worden ingevuld met een Private cloud, dan kunt u vertrouwen op de hoge kwaliteit en veiligheid van onze eigen datacenters, die hier speciaal voor zijn ingericht.

Lees meer >

Oplossing

Power Cloud

Databalance is IBM Preferred Power Cloud-leverancier en draait de grootste Power Cloud van Europa. Dit betekent dat Databalance voor uw organisatie de laatste en nieuwste IBM Power-systemen beschikbaar heeft als managed oplossing.

Lees meer >

Oplossing

Werkplek in de cloud

Databalance levert ook werkplekken op maat vanuit de cloud. Geen ingewikkelde installaties van software op uw eigen pc, laptop of tablet maar gewoon via een browser. Kant en klaar, schaalbaar en device-onafhankelijk.

Lees meer >

SAP-hosting
Oplossing

SAP

Databalance is SAP PE Services partner en al jarenlang een vaste waarde voor veel SAP-Partners. Wij bieden de snelst beschikbare infrastructurele technieken voor SAP hosting. Zowel voor bestaande landschappen als voor POC-omgevingen.

Lees meer >

Oplossing

SAP S/4 HANA

Indien u gebruik gaat maken van SAP S/4 HANA, dan staat u voor een belangrijke keuze: gaat u nieuwe hardware aanschaffen óf gaat u de omgeving onderbrengen in de cloud? De belangrijkste vraag die daar boven ligt, is hoe uw business zich gaat ontwikkelen.

Lees meer >

SAP Business One Cloud
Oplossing

SAP Business One

Databalance is de vaste cloudpartner voor een snelgroeiend aantal gebruikers van SAP Business One. Naast de snelheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van ons cloudplatform, scheelt een cloudoplossing in eigen investeringen.

Lees meer >

Oplossing

Co-locatie

Databalance levert zijn eigen diensten in de Public en Private Cloud conform de hoogste veiligheidsstandaarden vanuit zijn eigen datacenters. Naast onze eigen systemen, hebben we ook enkele plekken voor co-locatie ingericht in onze hoogwaardige databunker in Nieuwkuijk.

Lees meer >

Virtual Team

Door het samenwerken in de cloud tussen uw en onze specialisten en partners ontstaat er meer behoefte aan kennisdeling en samenwerking. Er ontstaat één Virtual Team. Daarin kunt u nieuwe kennisgebieden aan u binden, krijgt u een breder blikveld en – niet onbelangrijk – kunt u de werkdruk beter verdelen.