Ga naar hoofdinhoud

Managed Security Services

Bij iedere stap die we zetten, denken we na over it security, privacy en compliance. Op zowel technisch als organisatorisch niveau. Het zit ingebakken in ons DNA en is onlosmakelijk onderdeel van al onze werkzaamheden, services en teams. Security is een vakgebied op zichzelf en vereist de juiste expertise, de juiste cultuur en de juiste tools om de risico’s te herkennen, te beperken en te mitigeren.

Managed IT security services

IT Security en compliance zijn geen zaken die je eenmalig doet, maar continu moet blijven onderhouden. Vergelijk het met de voordeur: die draai je ook elke dag opnieuw op slot als je weggaat. Naast de technische controls (slot) is de cultuur en way of working essentieel om te zorgen dat de deur daadwerkelijk iedere dag op slot zit.

Inzicht in kwetsbaarheden

Om iets te kunnen beveiligen moet er ook zicht op zijn. Eén van de controls die we hiervoor inzetten en continu doorontwikkelen is vulnerability management. Een systeem én proces waarin we bestaande kwetsbaarheden in applicaties en systemen in onze netwerken detecteren, beoordelen en proactief mitigeren.

De basis en best practices

Alles begint met een goede basis en het volgen van standaarden en best practices. Wij maken gebruik van Next Generation Firewalls en Next Generation Anti-virus om de meest voorkomende dreigingen tegen te houden. Onze firewalls beschermen uw servers tegen verdachte connectiepogingen en de anti-virus blokkeert ransomware en andere malware om te voorkomen dat er een backdoor ontstaat.

Afwijkingen en detectie

Voorkomen is beter dan genezen, maar 100% bescherming tegen cyberincidenten kan niemand garanderen. Het is en blijft een kat en muisspel. Daarom is het van belang goede detectie te hebben. Continu wordt gedrag op uw servers geanalyseerd en worden afwijkingen gedetecteerd. Wordt er bijvoorbeeld een administrator toegevoegd, dan gaat er een alarm af. Natuurlijk kan het ook een bewuste en gewenste actie zijn, maar dit bevestigen we dan liever één keer te veel dan te weinig.

Samenwerking is key

Naast de tooling, cultuur en best practices, komt het ook bij IT security aan op samenwerking en kennisdelen. Dit betekent dat iedereen ongeacht rol, verantwoordelijkheid of ervaring elkaar moet aanspreken om eventuele risico’s te benoemen en te voorkomen, om zodoende de kwaliteit te verbeteren. We werken als een virtual team samen om de risico’s te beperken en gezamenlijk een zo hoog mogelijke standaard te ontwikkelen.

Onze Cloud Solutions:

Private Cloud Op Maat
Cloud Solutions
Private Cloud
De managed private cloud van Databalance zorgt voor een schaalbare, flexibele en veilige IT-omgeving voor uw onderneming. Om de concurrentie voor te blijven moet u durven en kunnen veranderen.
Co Located
Cloud Solutions
Co Located
Iedere organisatie volgt zijn eigen weg naar de cloud. Het is niet één druk op de knop; er zijn vaak meerdere scenario’s, applicaties en systemen. Daarom is het goed om te kijken welke stappen naar de cloud genomen kunnen worden.
Public Cloud
Cloud Solutions
Public Cloud
De public cloud biedt veel mogelijkheden en voordelen maar is net als een private cloud geen doel of oplossing op zich. Een gedeelde omgeving als de public cloud, kan een hele mooie oplossing zijn.
Power Cloud
Cloud Solutions
Power Cloud
Databalance is IBM Preferred Powercloud-leverancier en heeft één van de grootste Powerclouds van Europa. Dit betekent dat wij IBM Power-systemen beschikbaar hebben als managed cloud solution.
VCD
Cloud Solutions
VCD
Iedere organisatie heeft zijn eigen behoefte, ambities, uitdagingen en kennisniveau. Er is dus niet één cloudoplossing of service die alles afdekt. Bovendien veranderen behoefte in loop van tijd.

Onze Business critical applications:

Managed Exact
Business Critical Applications
Managed Exact
Steeds meer bedrijven maken gebruik van ERP systemen en oplossingen voor hun bedrijfskritische processen. Exact is een van de meeste gebruikte oplossingen hierbij.
SAP Business One Oplossingen
Business Critical Applications
SAP Business One
Voor kleine en startende bedrijven vormt SAP Business One de ideale oplossing, om als kleinere organisatie, gebruik te kunnen maken van een volwaardig en professioneel ERP pakket.
SAP S/4 HANA
Business Critical Applications
SAP S/4 HANA
Vroeg of laat zal ook uw organisatie overstappen van SAP ECC naar SAP S/4 HANA. Het is niet de vraag of maar wanneer. En om die laatste vraag goed te kunnen beantwoorden is het belangrijk om uit te zoomen.

Onze Business Continuity Solutions:

Disaster Recovery Oplossingen
Business Continuity
Disaster Recovery
Eén ding is zeker, iedere organisatie krijgt te maken met onvoorziene uitdagingen, die vooraf lastig zijn te voorspellen. Hoe u daarop inspeelt en hoe u hiermee omgaat, bepaalt grotendeels hoe succesvol uw organisatie zal zijn.
High Availability
Business Continuity
High Availability
We leven in een 24/7 maatschappij, waarbij iedereen altijd en overal toegang heeft tot uw diensten en High Availability een nieuwe norm is geworden. Klanten verwachten dit niet alleen, in sommige gevallen eisen ze het zelfs.

Onze Managed Security Services:

ICT Compliance
Managed Security Services
ICT Compliance
In de steeds meer verbonden wereld waarin nieuwe technologie en ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, is ICT compliance misschien niet het meest spectaculaire onderdeel van de IT-infrastructuur. Tegelijk is het van fundamenteel belang voor de continuïteit.
Vulnerability Management
Managed Security Services
Vulnerability Management
Kwetsbaarheden zijn aan de orde van de dag. Soms komen ze in het nieuws, maar vaak ook niet. Veel van deze kwetsbaarheden bieden een makkelijke ingang voor hackers om een netwerk overnemen.

Onze Virtual Solutions:

Virtual Officers
Virtual Solutions
Virtual Officers
Met een virtual team kunnen we kennis delen en krachten bundelen om zo gezamenlijk een roadmap te realiseren. Met de virtual officers kunt u unieke expertise aan uw organisatie toevoegen om een volwassen en goed georganiseerde IT-organisatie neer te zetten.
Virtual Team
Virtual Solutions
Virtual Team
Door nieuwe technologie en toepassingen zijn traditionele IT-rollen steeds meer specialisaties en vakgebieden op zichzelf. Met als gevolg dat binnen een IT-afdeling hele specifieke kennis vaak bij één medewerker zit.

Relevante cases
Korver Holland
Korver Holland
“Net als bij veel andere organisaties, kwam er bij ons een moment waarop de lokale IT-omgeving niet meer voldeed aan de snelheid en het volume waar onze business om draait."
PinkRoccade
PinkRoccade
“Voor ons is het heel belangrijk dat we snel kunnen schakelen op ieder niveau. Wij willen problemen graag oplossen, voordat gemeenten überhaupt merken dat er een probleem was."
Oriental Holding
Oriental Holding
“Met de Virtual Information en Security Officer hebben we in korte tijd veel rust en overzicht gekregen, van waaruit we nu professioneler vooruit kunnen werken en kunnen focussen op waar wij goed in zijn.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Sebastiaan Bakker, sebastiaan@databalance.eu.
blank
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Sebastiaan Bakker, sebastiaan@databalance.eu.
blank
Back To Top