SAP volgens Databalance

Databalance is SAP PE Services partner en al jarenlang een vaste waarde voor veel SAP-Partners. Wij bieden de snelst beschikbare infrastructurele technieken voor SAP. Zowel voor bestaande landschappen als voor POC-omgevingen. Het SAP ERP-landschap kan bij ons op verschillende cloudplatforms worden geïnstalleerd, op basis van Intel (Microsoft, Linux) of IBM Power (Linux, AIX, Power-i). Databalance levert deze platforms als Private Cloud-oplossing.

Alle platforms worden geleverd met hoge beschikbaarheidsopties en conform de hoogste standaard in security, privacy en compliance. U kunt hierbij denken aan SAP HANA System-replicatie, storage replicatie of clustering middels oplossingen in het tweede of derde datacenter. Of u nu gebruik maakt van SAP R3 of SAP S/4 HANA, bij Databalance is altijd een geschikt platform beschikbaar.

SAP-hosting
Oplossing

SAP

Databalance is SAP PE Services partner en al jarenlang een vaste waarde voor veel SAP-Partners. Wij bieden de snelst beschikbare infrastructurele technieken voor SAP hosting. Zowel voor bestaande landschappen als voor POC-omgevingen.

Lees meer >

Oplossing

SAP S/4 HANA

Indien u gebruik gaat maken van SAP S/4 HANA, dan staat u voor een belangrijke keuze: gaat u nieuwe hardware aanschaffen óf gaat u de omgeving onderbrengen in de cloud? De belangrijkste vraag die daar boven ligt, is hoe uw business zich gaat ontwikkelen.

Lees meer >

SAP Business One Cloud
Oplossing

SAP Business One

Databalance is de vaste cloudpartner voor een snelgroeiend aantal gebruikers van SAP Business One. Naast de snelheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van ons cloudplatform, scheelt een cloudoplossing in eigen investeringen.

Lees meer >

Oplossing

Co-locatie

Databalance levert zijn eigen diensten in de Public en Private Cloud conform de hoogste veiligheidsstandaarden vanuit zijn eigen datacenters. Naast onze eigen systemen, hebben we ook enkele plekken voor co-locatie ingericht in onze hoogwaardige databunker in Nieuwkuijk.

Lees meer >