SAP S/4 HANA

Indien u gebruik gaat maken van SAP S/4 HANA, dan staat u voor een belangrijke keuze: gaat u nieuwe hardware aanschaffen óf gaat u de omgeving onderbrengen in de cloud?
De belangrijkste vraag die daar boven ligt, is hoe uw business zich gaat ontwikkelen. Weet u hoeveel u gaat groeien of innoveren? Of aan welke security-, privacy- en compliance-standaarden u moet voldoen? Allemaal relevante vragen die pleiten voor een cloud first-oplossing.

Databalance heeft de beste, snelste en meest stabiele hostingmogelijkheden beschikbaar voor SAP S/4 HANA. Schaalbaar, flexibel, veilig en voor een vast bedrag per maand. Uw SAP-systeem plaatst Databalance op gecertificeerde IBM Power-systemen, gecombineerd met flash-storage. Deze TDI-oplossingen: cores, intern geheugen of schijfruimte, zijn schaalbaar en simpel uit te breiden. Er is standaard voldoende capaciteit aanwezig om te groeien. Het platform kan bovendien tot en met het SUSE Linux Enterprise-operating system voor u worden beheerd.

Wij maken gebruik van meerdere eigen datacenters met ‘triple’ redundante verbindingen en hoge beschikbaarheidsgaranties. Naast SAP HANA System-replicatie, kunt u gebruik maken van storage replicatie voor zowel flash-storage als conventionele storage. Databalance is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

SAP-hosting
Oplossing

SAP

Databalance is SAP PE Services partner en al jarenlang een vaste waarde voor veel SAP-Partners. Wij bieden de snelst beschikbare infrastructurele technieken voor SAP hosting. Zowel voor bestaande landschappen als voor POC-omgevingen.

Lees meer >

Oplossing

SAP S/4 HANA

Indien u gebruik gaat maken van SAP S/4 HANA, dan staat u voor een belangrijke keuze: gaat u nieuwe hardware aanschaffen óf gaat u de omgeving onderbrengen in de cloud? De belangrijkste vraag die daar boven ligt, is hoe uw business zich gaat ontwikkelen.

Lees meer >

SAP Business One Cloud
Oplossing

SAP Business One

Databalance is de vaste cloudpartner voor een snelgroeiend aantal gebruikers van SAP Business One. Naast de snelheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van ons cloudplatform, scheelt een cloudoplossing in eigen investeringen.

Lees meer >

Oplossing

Co-locatie

Databalance levert zijn eigen diensten in de Public en Private Cloud conform de hoogste veiligheidsstandaarden vanuit zijn eigen datacenters. Naast onze eigen systemen, hebben we ook enkele plekken voor co-locatie ingericht in onze hoogwaardige databunker in Nieuwkuijk.

Lees meer >