SAP Business One Cloud

Databalance is de vaste cloudpartner voor een snelgroeiend aantal SAP Business One-gebruikers. Naast de snelheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van ons cloudplatform, scheelt een cloudoplossing primair in eigen investeringen in gecertificeerde hardware, het beheer van het besturingssysteem en het maken van de back-ups.

Wanneer u kiest voor een Private Cloud-oplossing van Databalance, dan krijgt u een eigen virtuele serveromgeving op maat. Naast beschikbaarheidsgaranties kan Databalance ook het beheer tot en met het besturingssysteem voor u regelen. Databalance zorgt voor alle benodigde back-ups en garanties. Uw SAP Business One-partner zorgt voor de installatie, inrichting en het beheer van de SAP-applicatie. Groot voordeel van onze SAP Business One Cloud is dat u deze Private Cloud ook kunt combineren met uw overige applicaties en onze werkplekken in de cloud.

Databalance heeft, in samenwerking met SAP, ook een Public Cloud-omgeving ingericht. Dit heeft als groot voordeel dat u voor een vast bedrag per gebruiker per maand kunt werken met de SAP Business One-applicatie. U maakt gebruik van onze centrale cloudportal waarvoor u uitsluitend een internetverbinding nodig heeft.

SAP-hosting
Oplossing

SAP

Databalance is SAP PE Services partner en al jarenlang een vaste waarde voor veel SAP-Partners. Wij bieden de snelst beschikbare infrastructurele technieken voor SAP hosting. Zowel voor bestaande landschappen als voor POC-omgevingen.

Lees meer >

Oplossing

SAP S/4 HANA

Indien u gebruik gaat maken van SAP S/4 HANA, dan staat u voor een belangrijke keuze: gaat u nieuwe hardware aanschaffen óf gaat u de omgeving onderbrengen in de cloud? De belangrijkste vraag die daar boven ligt, is hoe uw business zich gaat ontwikkelen.

Lees meer >

SAP Business One Cloud
Oplossing

SAP Business One

Databalance is de vaste cloudpartner voor een snelgroeiend aantal gebruikers van SAP Business One. Naast de snelheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van ons cloudplatform, scheelt een cloudoplossing in eigen investeringen.

Lees meer >

Oplossing

Co-locatie

Databalance levert zijn eigen diensten in de Public en Private Cloud conform de hoogste veiligheidsstandaarden vanuit zijn eigen datacenters. Naast onze eigen systemen, hebben we ook enkele plekken voor co-locatie ingericht in onze hoogwaardige databunker in Nieuwkuijk.

Lees meer >