Managed Cloud oplossingen

Om de juiste balans te vinden zijn de business requirements en context van uw business cruciaal. Databalance wil uw business logica doorgronden, volledige context hebben en weten aan welke voorwaarden u moet voldoen om te kunnen anticiperen op de markt en de behoefte van uw klanten. Dit vormt voor ons het vertrekpunt van de samenwerking.

Vanuit deze context en business requirements ontwerpen en bouwen wij een cloudplatform op maat. Op basis van standaard bouwblokken, best practices en conform de hoogste security, privacy en compliance eisen. Wij passen u niet in een standaardoplossing, maar hanteren de juiste bouwblokken om u op maat te kunnen bedienen. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste balans tussen continuïteit, innovatie en transformatie.

Oplossing

Public Cloud

De Public Cloud services van Databalance worden op maat aangeboden. Afhankelijk van uw business requirements bekijken we welke cloud het beste past. Dit kan op basis van AWS of Azure. Of een mix van Public en Private Cloud.

Lees meer >

Oplossing

Private Cloud

Indien uw business requirements het beste kunnen worden ingevuld met een Private cloud, dan kunt u vertrouwen op de hoge kwaliteit en veiligheid van onze eigen datacenters, die hier speciaal voor zijn ingericht.

Lees meer >

Oplossing

Power Cloud

Databalance is IBM Preferred Power Cloud-leverancier en draait de grootste Power Cloud van Europa. Dit betekent dat Databalance voor uw organisatie de laatste en nieuwste IBM Power-systemen beschikbaar heeft als managed oplossing.

Lees meer >

Oplossing

Werkplek in de cloud

Databalance levert ook werkplekken op maat vanuit de cloud. Geen ingewikkelde installaties van software op uw eigen pc, laptop of tablet maar gewoon via een browser. Kant en klaar, schaalbaar en device-onafhankelijk.

Lees meer >