Iedere organisatie stelt haar eigen eisen

Uw business context

Wij willen begrijpen wat u doet en de volledige context van uw business doorgronden. Wat maakt u succesvol en wat zijn hiervoor de randvoorwaarden? Welke balans tussen behouden en vernieuwen werkt voor u? Deze business requirements, waaronder de eisen op het gebied van security, privacy en compliance, vormen altijd het vertrekpunt van de oplossingen van Databalance. Zo kunnen wij een IT-omgeving op maat maken op basis van standaard bouwblokken en best practices. En weet u zeker dat uw IT aansluit op uw organisatie.

Transitie vraagt om kennis

 • Een goede transitie is cruciaal en vraagt om de nodige kennis en ervaring
 • Een goede transitie vraagt een gedegen voorbereiding
 • We geloven in FTR (First Time Right)
 • Een goede transitie is altijd teamwork
 • Een duidelijke governance is sturend
 • Design, bouw, transitie en beheer moeten in één hand zijn

Continuïteit vraagt om kwaliteit

 • Continuïteit is de basis om te kunnen nadenken over morgen en om te kunnen innoveren
 • Continuïteit vraagt om begrip van de business requirements en context en om vertaling naar de juiste IT-oplossingen
 • Continuïteit vraagt om uitgaan van de hoogste standaarden, processen en best practices
 • Continuïteit vraagt om een cultuur die de lat te allen tijde hoger kan en wil leggen

Innovatie vraagt om snelheid

 • Innovatie moet omdat de wereld steeds sneller verandert
 • Innovatie moet worden gefaciliteerd door IT die uw snelheid en flexibiliteit vergroot
 • Innovatie is breder dan IT en vraagt om de juiste (sparrings)partner
 • Innovatie vraagt om toevoegen én vasthouden van waarde

Onze bouwblokken

Oplossing

Public Cloud

De Public Cloud services van Databalance worden op maat aangeboden. Afhankelijk van uw business requirements bekijken we welke cloud het beste past. Dit kan op basis van AWS of Azure. Of een mix van Public en Private Cloud.

Lees meer >

Oplossing

Private Cloud

Indien uw business requirements het beste kunnen worden ingevuld met een Private cloud, dan kunt u vertrouwen op de hoge kwaliteit en veiligheid van onze eigen datacenters, die hier speciaal voor zijn ingericht.

Lees meer >

Oplossing

Power Cloud

Databalance is IBM Preferred Power Cloud-leverancier en draait de grootste Power Cloud van Europa. Dit betekent dat Databalance voor uw organisatie de laatste en nieuwste IBM Power-systemen beschikbaar heeft als managed oplossing.

Lees meer >

Oplossing

Werkplek in de cloud

Databalance levert ook werkplekken op maat vanuit de cloud. Geen ingewikkelde installaties van software op uw eigen pc, laptop of tablet maar gewoon via een browser. Kant en klaar, schaalbaar en device-onafhankelijk.

Lees meer >

SAP-hosting
Oplossing

SAP

Databalance is SAP PE Services partner en al jarenlang een vaste waarde voor veel SAP-Partners. Wij bieden de snelst beschikbare infrastructurele technieken voor SAP hosting. Zowel voor bestaande landschappen als voor POC-omgevingen.

Lees meer >

Oplossing

SAP S/4 HANA

Indien u gebruik gaat maken van SAP S/4 HANA, dan staat u voor een belangrijke keuze: gaat u nieuwe hardware aanschaffen óf gaat u de omgeving onderbrengen in de cloud? De belangrijkste vraag die daar boven ligt, is hoe uw business zich gaat ontwikkelen.

Lees meer >

SAP Business One Cloud
Oplossing

SAP Business One

Databalance is de vaste cloudpartner voor een snelgroeiend aantal gebruikers van SAP Business One. Naast de snelheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van ons cloudplatform, scheelt een cloudoplossing in eigen investeringen.

Lees meer >

Oplossing

Co-locatie

Databalance levert zijn eigen diensten in de Public en Private Cloud conform de hoogste veiligheidsstandaarden vanuit zijn eigen datacenters. Naast onze eigen systemen, hebben we ook enkele plekken voor co-locatie ingericht in onze hoogwaardige databunker in Nieuwkuijk.

Lees meer >

Virtual Team

Door het samenwerken in de cloud tussen uw en onze specialisten en partners ontstaat er meer behoefte aan kennisdeling en samenwerking. Er ontstaat één Virtual Team. Daarin kunt u nieuwe kennisgebieden aan u binden, krijgt u een breder blikveld en – niet onbelangrijk – kunt u de werkdruk beter verdelen.