Databalance erkend leerbedrijf

Databalance erkend leerbedrijf

Wij zijn trots en blij om te kunnen melden, dat Databalance een erkend leerbedrijf is geworden. De afgelopen jaren hebben we al vaak met stagiaires gewerkt, dus de status van erkend leerbedrijf is een mooie bezegeling van de talenten die we hebben opgeleid en een belangrijke stap naar de toekomst.

Kennisdeling is key

Iedere dag werken we met passie aan onze kennis. Wij hechten veel waarde aan vakmanschap en individuele ontwikkeling. Stagiaires spelen hierbij een belangrijk rol. Enerzijds omdat wij graag onze kennis overdragen en specialisten zelf willen opleiden. Anderzijds omdat wij willen leren van aanstormend talent en willen leren van een nieuwe generatie met nieuwe inzichten. Het delen van kennis is cruciaal om samen met klanten vooruitgang te blijven boeken en nieuwe kennis aan ons te binden.

Samenwerken met opleidingen

De status van erkend leerbedrijf is onderdeel van een bredere samenwerking die we zijn aangegaan met MBO en HBO-opleidingen in de regio. Naast het bieden van stageplekken, willen wij onze kennis graag delen en ruimte bieden voor gastcolleges bij Databalance. Met onze multifunctionele kantoorruimte én datacenter kunnen wij letterlijk en figuurlijk een blik bieden op de toekomst.

Stage bij Databalance

Voor alle stages is er een specifieke stagepagina gemaakt met meer informatie over de stages, wat stagiaires kunnen verwachten en de stageplekken die er momenteel zijn. Neem gerust contact op als er vragen of opmerkingen zijn!

Laatste nieuws

Databalance & SJ-Solutions
Team & people
Ontwikkelingen & innovatie:
firewall en storage
Colocatie
als eerste stap naar
de cloud
Een gezamenlijk &
integraal securitybeleid