Uitbreidingen & ontwikkelingen: Power9 en firewalls in gebruik

Uitbreidingen & ontwikkelingen: Power9 en firewalls in gebruik

Voor het doorlopend verbeteren en optimaliseren van onze platformen en dienstverlening zijn we in juni gestart met het upgraden van ons Power-platform naar Power9. De nieuwe architectuur van Power9 zorgt voor significant betere prestaties. Daarnaast zijn er met Power9 nieuwe hardware security functionaliteiten beschikbaar gekomen en is de (energie) efficiëntie verhoogd. U bent hierdoor verzekerd van de laatste bewezen technologie en de hoogste betrouwbaarheid op ons Power-platform.

In juni zijn ook de nieuwe Fortinet firewalls in gebruik genomen met het omzetten van de VPN-verbindingen. Met deze nextgen firewalls kunnen we intrusion prevention en detection functionaliteiten toevoegen aan ons gehele netwerk, waardoor we complexe en geavanceerde aanvalspogingen nog beter kunnen detecteren en mitigeren.

Met de nieuwe firewalls en Power9 upgrade, voldoet niet alleen onze maar uiteraard ook uw omgeving weer aan de nieuwste standaarden en kunt u vertrouwen op de stabiliteit, flexibiliteit en continuïteit die u van ons gewend bent.

Laatste nieuws

Databalance & SJ-Solutions
Team & people
Ontwikkelingen & innovatie:
firewall en storage
Colocatie
als eerste stap naar
de cloud
Een gezamenlijk &
integraal securitybeleid