Co-locatie bij Databalance

Databalance levert zijn eigen diensten in de Public en Private Cloud conform de hoogste veiligheidsstandaarden vanuit zijn eigen datacenters. Wij hebben directe verbindingen met de belangrijkste carriers wereldwijd. Naast onze eigen systemen, hebben we ook enkele plekken voor co-locatie ingericht in onze hoogwaardige databunker in Nieuwkuijk. Hierdoor profiteert u van onze verbindingen, uptime garantie en veiligheid. Binnen de Nederlandse grenzen en onder de Nederlandse wetgeving.

U krijgt directe beschikking over een eigen rack in een ‘HOT Corridor’. Alle racks zijn voorzien van deuren, welke zijn afgesloten met cijfersloten, waardoor derden zonder autorisatie geen toegang hebben tot uw rack. Uiteraard kunt u co-locatie ook combineren met Private en Public Cloud-diensten van Databalance, of met Remote Hands.

De databunker is voorzien van blusgasinstallatie. U kunt gebruik maken van onze verbindingen of uw eigen verbindingen binnenbrengen. De racks zijn standaard uitgevoerd met twee gescheiden stroomfeeds. Mocht de netspanning wegvallen, dan vindt er een volautomatische overname plaats, zonder onderbreking. De noodstroomvoorziening en de generator garanderen continuïteit bij langere stroomonderbrekingen.

SAP-hosting
Oplossing

SAP

Databalance is SAP PE Services partner en al jarenlang een vaste waarde voor veel SAP-Partners. Wij bieden de snelst beschikbare infrastructurele technieken voor SAP hosting. Zowel voor bestaande landschappen als voor POC-omgevingen.

Lees meer >

Oplossing

SAP S/4 HANA

Indien u gebruik gaat maken van SAP S/4 HANA, dan staat u voor een belangrijke keuze: gaat u nieuwe hardware aanschaffen óf gaat u de omgeving onderbrengen in de cloud? De belangrijkste vraag die daar boven ligt, is hoe uw business zich gaat ontwikkelen.

Lees meer >

SAP Business One Cloud
Oplossing

SAP Business One

Databalance is de vaste cloudpartner voor een snelgroeiend aantal gebruikers van SAP Business One. Naast de snelheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van ons cloudplatform, scheelt een cloudoplossing in eigen investeringen.

Lees meer >

Oplossing

Co-locatie

Databalance levert zijn eigen diensten in de Public en Private Cloud conform de hoogste veiligheidsstandaarden vanuit zijn eigen datacenters. Naast onze eigen systemen, hebben we ook enkele plekken voor co-locatie ingericht in onze hoogwaardige databunker in Nieuwkuijk.

Lees meer >